10 FACTS ABOUT ME

Fotograf: Mathilde Boe
  1. Jeg vil meget hellere ligge hjemme og putte under dynen med en god film, end at tage i byen og drikke mig fuld. Jeg orker bare ikke at fryse en helt nat og rende rundt i ukomfortable sko og slet ikke at føle at jeg er døden nær hele dagen efter - for det gør jeg.
  2. Jeg elsker at male i malebøger og har bla. en My little pony og en prinsesse malebog. Det er hyggeligt, barnligt og afstressende.
  3. Når vi er ved det barnlige, så har jeg en stor samling af barbi dvd'er. Jeg ser dem ikke så meget mere, men har været dybt afhængig!! (har også 3 my little pony dvd'er)
  4. Jeg har et meget positivt sind og er ikke typen der lader mig gå på over småting, eller blive sur over små ting for den sags skyld. Når man har en kæreste som er meget klodset hvad angår mad og vores hvide lædersofa, lære man at være meget tålmodig. Vi skal dog aldrig have en hvid sofa igen.
  5. Jeg er ekstremt dygtig til at købe ting jeg aldrig bruger. Hvilket minder mig om hvor meget Jacob og jeg sad og grinede her den anden dag over, hvor mange notesbøger og kalendere han har købt til mig gennem årene! haha - kan bare ikke få nok af det.
  6. Jeg er enormt højdeskræk, hvilket er noget der er kommet med årene. Jeg tror altid at jeg har været meget modig, det har dog også haft bragt mange skader med sig. Nu er jeg så knapt så modig og højdeskræk.
  7. Jeg drømmer altid om at være typen der bager alle mulige lækre ting, jeg får det bare aldrig rigtig gjort - btw. er der nogen der kan anbefale en opskrift på en god hjemmelavet mysli??
  8. Jeg kan/ER meget ubeslutsom og skal altid have 100 menneskers meninger før jeg træffer et valg - oftest er ovenstående kun meninger til reelt set ligegyldige ting. Ved de lidt mere seriøse omstændigheder forsøger jeg mig at finde meninger hos færre. haha.
  9. Jeg elsker at nusse om min kæreste og lade ham føle sig som den heldigste mand i verden(hvilket han er), det er selvfølgelig ikke noget der sker hver dag, men engang imellem. Happy wife, happy life - det går også den anden vej!
  10. Jeg er født i Nykøbing F og opvokset delvist i Nakskov og Vordingborg, så jeg er en rigtig bondeknold og det er altså så hyggeligt! Men er nu også glad for at være flyttet til København, men derfor stopper man selvfølgelig ikke med at være en bondeknold.

Synes godt om

Kommentarer