10 RANDOM FACTS ABOUT ME

1. Jeg har så mange mærkelige spisevaner og får de mest random cravings, so bad that people would think i was pregnant! Haha. Herunder rullepølsemadder (med sky, rå løg og hele baduljen), kyllingepølser (straight out of the package! Anbefaler dem fra pølsemesteren de kan købes i netto), engang spiste torskerogn med en ske fra dåsen når jeg havde været i byen - Jacob har dog nedlagt veto mod dette, så klamt synes han det er.

2. Jeg er nok en af de dårligste mennesker i verden til at multitaske, altså som i ingenting kan samtidigt! Man siger at det er mænd der ikke kan multitaske, well then i must have been a man in my former life....

3. Jeg har to tattooveringer. Den første fik jeg lavet da jeg var 16 (meget rebelsk, men man er vel fra Vordingborg), min mor var ihvertfald ikke glad for mig.... Til gengæld fik jeg da ikke lavet et røv-gevir eller et hjerte i bikinilinjen (det ville jeg eller gerne have dengang), men er tattoo i nakken med mine søskendes forbogstaver. Den er rigtig fin og skriften er så krøllet at ingen kan læse hvad der står, hah. Jeg vil faktisk gerne have den fjernet, kan bare ikke være det bekendt overfor mine søstre som har fået lavet den samme, haha. Den anden er et lyserødt J på min højre ringfinger. Den er jeg faktisk utrolig glad for og den vil jeg meget gerne beholde som den eneste. Den behøver dog en optegning, da jeg er ved at være lidt træt af at folk tror at det er et ar og at jeg er ved at få den fjernet.

4. Jeg er meget glemsom! Jeg er virkelig nødt til at skrive alt ned ellers så glemmer jeg det, det er hundrede. Jeg tror også at det har noget at gøre med at jeg altid har gang i så mange ting + der så også altid kører 117.000 forskellige tanker rundt i hovedet på mig - i aint making it easy on me.

5. Jacob er den første rigtig kæreste jeg nogensinde har haft.. Jeg synes det er lidt cute, især fordi at vi har tænkt os at skulle være sammen forevigt. Im just waiting for the ring (no pressure).

6. Den første farve jeg nogensinde fik farvet mit hår var knald rødt! Jeg tror ikke engang at jeg har været særlig gammel, 12 måske? det var ihvertfald ikke særlig kønt, jeg tror jeg har et billede af det et sted, jeg skal se om jeg kan finde det til jer. haha

7. Jeg har gået på efterskole i 2007/2008 på Sorø Ungdomsskole (Sorø Gymnastikefterskole), som var et af de bedste år i mit liv! Nogengange drømmer jeg at jeg har fået lov til at komme tilbage i 1 dag. Hvis du går der, kan det være du kan finde mig på et af de gamle klassebilleder på gangene?

8. Det er virkelig sjældent at jeg tager selfies med min iPhone, jeg synes altid jeg ser mega weird ud uanset hvilket vinkel jeg prøver at tage det fra. Måske jeg skulle have haft en længere arm?

9. Jeg tuder så ofte til film, x-factor, serier etc. Især når det er noget med kærlighed, dyr eller når folk der er blevet behandlet dårligt eller ikke har haft meget held på sin vej, endelig får deres livs største sucess oplevelse! Jeg har det helt hundrede fra min mor, mine søskende og jeg drillede hende altid når hun tudede til film - who’s laughing now?

10. Jeg er den anden ældste i en søskende flok på 4. Jeg har en storesøster på 27, en lillesøster på 22, en lillebror på 19, og selv er jeg 25. Jeg havde faktisk også en til lillebror (som var lige imellem min lillesøster og lillebror), men han gik desværre bort da han var blot 2 måneder gammel❤️ Herudover har jeg også 3 halvbrødre på min fars side.

  • MELANIE
  • Near København NV, København

Synes godt om

Kommentarer