2 ADVENT GIVEAWAY

Hej Ladies.

Glædelig 2 søndag i advent - hvor er denne uge gået hurtigt! Jeg føler det var 1 advent igår, wtf. Jeg har brugt min weekend på at fejre fødselsdag med Jacob lørdag hvor vi var på MASH og så holdte jeg fødselsdag for min familie idag. - deler lidt billeder fra weekenden i løbet af ugen.

Jeg var i onsdags forbi min søde veninde Malene og hendes dejlige pomeranian vov i hendes salon, The Powder Room, for at få lavet vipper. Sidst jeg fik lavet vipper var også af Malene, og det var tilbage i oktober da Jacob og jeg skulle afsted til USA. As you know me så er jeg både typen der får lidt klaus af at have vipper på og så er jeg en rigtig pillefinger, så det ender altid med at jeg piller det af selv til sidst! Denne gang er jeg kommet mig selv i forekøbet og har bestilt en tid allerede til opfyldning.

Jeg er så glad for looket, det ser så lækkert og naturligt ud og man kan virkelig slet ikke se at jeg har vipper på - i love it! Og trods min begejstring, skal i også have lov til at opleve Malenes fantastiske kunnen så jeg har derfor lavet en IG giveaway i samarbejde med The Powder Room, hvor du kan vinde et sæt vipper hos Malene.

Denne giveaway foregår som sagt på IG, du kan finde den her

Vinderen bliver trukket 30 December!

Deltag også i min 1 advent giveaway her
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Amis
,
Omg hvad er der sket med din hud?! Jeg tænkte det samme. Hvordan har du fået så flot hud? Du har ikke engang ar.
Pia Hansen
,
whauuuu hvor lækkert det kunne jeg også godt tænke mig at prøve 😊
Melina Petersen
,
Melina Petersen 😍😜
Cecilie Kaxe
,
Ny følger på bloggen 👆❤️ - deltager selvfølgelig også i konkurrencen! Cecilie Kaxe 🎄
Camilla H Brinch
,
Glædelig jul