2019 BLIVER ÅRET HVOR..

2018 har været et virkelig arbejdsmæssigt hårdt år, hvor jeg ikke rigtig forstår hvordan jeg er kommet levende ud på den anden side, haha. Jeg startede året med nouw blogchallenge (læs her) som var en kæmpe mental udfordring for mig selv, it was so hard, but i made it! - ved siden at mit fuldtidsarbejde og min skole. Senere startede jeg som SoMe assistent hos Amaze press (også ved siden af skole, fuldtidsjob og bloggen), shit! det var virkelig rough, men det var så givende og lærerigt, så er evigt taknemmelig for muligheden og for at jeg valgte at springe ud i det. Så fik jeg tilbudt en ny stilling hos ELC (som i kan læse om her) og var på endnu en fantastisk rejse til USA med Jacob. Waow, det har været hårdt i just realised nu når man sidder og kigger tilbage, men hold op hvor har det også givet mig noget i den anden ende. Det har dog også gjort at jeg ikke har kunnet dedikere mig ligeså meget til bloggen i år, fordi jeg virkelig ikke har haft overskuddet til det.

Jeg er ramt lidt ned i kulkælderen her den sidste måneds tid af året - det har/er virkelig også though. Jeg har derfor også valgt at sige til mig selv at 2019 skal være året hvor jeg skal lære at elske mig selv, tænke mindre og have 100% fokus på det det styrker mig og gør mig glad. Im sooo tired of pretenting, cus im not 'all time' good - men det skal jeg nok blive. Jeg tror 'heldigvis' at mange af os unge kvinder er lidt i samme båd, og jeg synes derfor også at det er enormt vigtigt at åbne op omkring det, så vi kan reach out for each other - synes især at det er vigtigt at iscenesætte når man som jeg selv er influenser og tingene godt kan se lidt rosenrødt ud ind imellem. Men det gør mig bare rigtigt ked af det når jeg tænker tilbage på hvor mange gange i løbet af det her år, jeg har haft minor breakdowns og siddet og været ked af det og intet overskud har haft, fordi jeg ikke har følt mig god nok og mine egne overflødige tanker har spændt ben for min kreativitet. Og jeg har absolut heller ingen inspiration what so ever når jeg har det sådan og det er bare sååå frustrerende når jeg så gerne vil det. - så i 2019, skal jeg være ON TOP!

Jeg starter helt op på mit nye job her til januar, så det glæder jeg mig rigtig meget til at kunne køre i spænd. Jeg kommer også til at have meget mere fokus på bloggen og min YouTube - so youre going to see a LOT more from me, håber jeg i glæder jer til, sus i do! Jeg ved ikke om jeg tager noget skole i år, det er ærligt ikke min største prioritet lige nu og jeg er nødt til at fokusere på det der betyder mest for mig og ikke have for meget om ørerne på én gang. Jeg havde også planer om at skulle være startet på et nyt personligt træningsforløb her i december, men det har jeg også måtte udskyde for ikke at presse mig selv for meget, selvom jeg ved at det giver en noget virkelig godt i den anden ende. Jeg er bare typen der ikke kan acceptere eller forstå at no human kan køre i det tempo jeg gør nogengange, uden at break down - så det er jeg virkelig nødt til at arbejde på.

Udover det så har jeg et par dejlige rejser i sigte til Berlin, some place unknown med min fætter Andy (det bliver højest sandssynligt Mallorca eller Malta - any suggestions?), endnu en tur til USA & Bahamas og så måske et lækkert sted til nytår 2020.

Jeg er så klar og spændt på hvad 2019 bringer - 2018 har ihvertfald ikke været noget kedeligt år og mit 2018 goal om at få et nyt job, er jo egentlig acchived, så det er fantastisk.

Og til sidst TUSIND tak for jer, tak fordi i gider læse med og lade jeg inspirere af mig, det er virkelig en honor! I giver jer så meget af jer, så jeg håber at kunne give jer endnu mere af mig i 2019. Jeg er så glad og taknemmelig for at i har lyst til at følge med år efter år - og gøre mine drømme til reality.

TAK til min elskede kæreste for altid at være her for mig og gøre mine drømme og ønsker muligt og virkelig TAK fordi du altid holder mig ud og ikke løber fra mig i mine break downs, i know it aint fun! Elsker dig til verdens ende♡

Jeg ønsker jer det bedste nytår, for jer og jeres kære og jeg håber i kommer godt ind i det!

Then I'll see you on the other side.

KYS KYS KYS

Synes godt om

Kommentarer