6 STEPS FOR THE PERFECT HAIRWASH

Før hårvask: Inden du vasker dit hår, kan det være en god idé at redde det let igennem, for at få redt eventuelle rester af stylingprodukter ud af håret.

Hår produkter: Find ud af om du bruger de rette produkter som passer til din hårtype og din hovedbund hvad enten du har fint, farvet, tørt, skæl etc. Derudover skal du også vælge med omhu hvilke produkter du køber, der ER altså stor forskel på om du køber det der lige er på tilbud i det lokale supermarked, eller det 'dyre' hos frisøren, man får hvad man betaler for! Jeg kan tydeligt mærke forskel hvis jeg ikke bruger min egne produkter fra frisøren. Det kan derfor også være en god ide at købe nogle små rejseflasker man kan fylde produkt i hvis man skal nogle steder.

Når du vasker: Du behøver ikke fyrre en kæmpe klat i håret, en klat på str med en 5'er til et langt hår skulle være rigeligt. Massér så hovedbunden i cirkulære bevægelser med produktet. Kom ikke shampoo i længderne da de alligevel bliver vasket når du skyller shampooen ud, og vi skal nødigt slide mere end højest nødvendigt på håret. Din shampoo behøver nødvendigvis heller ikke at skumme, det kan derimod betyde at den udtørre din hovedbund.

Du behøver heller ikke vaske dit hår to gange! Jeg har altid fået at vide at man først vasker for at opløse snavs og næst fjerner man det. Men dette er altså ikke sandt. - gør kun dette hvis dit hår er meget snavset. Det der sker når vi ellers vasker det to gange er, at vi ødelægger det naturlige fedtlag i hovedbunden.

Hårkur: Hvis du bruger en hårkur (hvilket du bør gøre ca. 1 gang om ugen), skal du påføre den efter din shampoo. Lad hårkuren sidde i som anvist (det plejer at være mellem 5-10min). Da jeg bruger min styler meget flittigt, bruger jeg hårkur næsten hver gang jeg vasker hår(som er hver 2-3 dag).

Balsam: Når du har vasket din hårkur ud, kan du påføre din balsam. Lad også gerne denne sidde i et par minutter. Grunden til at vi påføre balsam til sidst er, at det er den der ligger en beskyttende hinde rundt om vores hår.

Just a little extra: Hvis du lige skal give den lidt ekstra, kan du slutte af med at skylle hovedbunden i koldt vand, det sætter gang i blodcirkulationen.

Find nærmeste forhandler af Simply Zen her

Milk_Shake repairing hair treatment kan forhandles hos min frisør Kongestolen

 

 
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer