7 FACTS OM MIG

1. Jeg har siden jeg var lille ikke rigtig kunnet spise pølser. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg får meget kvalme af dem så jeg spiser det aldrig rigtig selvom jeg synes de ser lækre ud og dufter himmelsk! Uha især sådan en hotdog med det hele, MUMS. Men jeg ved bare jeg bliver dårlig i flere timer efter hvis jeg gør det... Damn it. Stick to the human sausage.

2. Jeg eeeeeeeeeelsker vin og tapas. Havde det været sundt, havde du set mig spise det hver eneste dag!

3. Dette er måske ikke så meget en fact - udover hvor afsindigt dum jeg kan være, men mere en sjov historie.. Dengang var det ikke så sjovt men nu griner vi heldigvis meget af det, here it goes: Jeg skulle engang hente Jacob fra byen og siger så til ham at han skal hente pizzaer, så henter jeg bilen. Jeg bakker så meget forsigtigt ud fra min bås, hvor jeg pludselig rammer noget og det giver et dunk og jeg ser en MEGET chokeret pige stå på fortorvet og kigger på mig. Her tænker jeg FUCK Melanie, nu har du virkelig dummet dig hvor Jacob så åbner døren og råber, hvad fanden har du gang i skat, du kørte mig ned. Ej men hvor dum har man lov at være!! Men nu er det jo en meget sjov historie.. Og hvem kan prale af at have kørt sin kæreste ned. haha. Jacob kommenterer med: P.s. han reddede pizzaerne.

4. Jeg er SÅ dårlig til at lægge mig til at sove hvis ikke jeg har noget at falde i søvn til, i form af en film. Det er mest af alt nok bare en vanesag... Som jeg absolut ikke har tænkt mig at ændre på. haha

5. Jeg kan seriøst ikke holde sammen på mit liv hvis jeg ikke har en kalender. Den er mit hovede! Og det skal ikke være på tlf eller computer, nej, det skal være på god gammeldags manér!

6. Jeg er så dårlig til GPS, altså vi snakker helt ekstremt jeg-kører-altid-forkert dårlig. Jeg ved ikke hvordan jeg bærer mig ad, men uanset om jeg bruger GPSen i bilen eller på min tlf, så formår jeg altid at køre forkert! Måske det bare er en kvindeting? Eller er det bare mig der ikke kan finde ud af det? - Og jeg tror btw. at Jacob er helt færdig med at spørge mig om vej, for jeg har aldrig haft ret.

7. Jeg elsker duften af blade og bøger, nye som gamle. Kind off a fetich. haha

Synes godt om

Kommentarer

Mimi
,
Ej, hvad har du gjort ved dine læber?
melanienorskov.com
,
Hej Mimi, hvad tænker du på? 😊