A whole new chapter!

What a wonderful world

Kære everyone. Im so sorry, men jeg fik ikke rigtig tiden til at blogge igår, så i får bare et langt indlæg idag! :). Jeg har lige været ude og handle med min dejlige storesøster, og nu skal vi have medisterpølse!! I LOOVE IT 😀

Men igår startede jeg min dag med at tage ind og besøge tanning danmark, hvor jeg fik en spraytan så jeg var lækker og klar til weekenden ;). De er såå søde derinde og der er bare super hyggeligt + at jeg ligner en der lige har været på ferie i 14dage! Jeg tager ikke selv sol, så det er en nem og sund løsning. I kan besøge dem på www.tanningdanmark.dk og booke tid online, det smarteste er faktisk at jo flere man er jo billigere er det!

Efter min spraytan, mødtes jeg med min lillesøster og hendes kæreste. Hun betyder alt for mig, og jeg ser hende rigtig sjældent fordi hun går på efterskole i jylland. Og det er svært at savne sit lille pus og at man ikke kan holde øje med hende når hun er så langt væk! 🙂 så det var rigtig dejligt at se hende, og møde hendes kæreste som jeg er sikker på er en god dreng for hende!

Vi var en tur på Hoppes, hvor jeg nød en chailatte! – its like christmas in a cup! loooooove it.

Igår aftes mødtes jeg så med Sogol(fristet), vi skulle en tur på CPH Cocktail hvor Samantha(paradise) og Irina(fristet) skulle være bartendere. Det var så hyggeligt! Efter det tog vi videre til cheap, hvilket var mindre hyggeligt.. Så vi tog til sidst på The Bank og festede hele natten! Det var en mega sjov nat, selvom jeg ikke var særlig beruset! Men jeg mødte en masse dejlige mennesker igår!<3

Iaften skal jeg ud igen, sammen med en masse dejlige piger! Vi skal på SPEKTRUM! Spektrum er en kæmpe båd der ligger lige ved christians brygge! Wafande gæster i aften og dejlige Sogol skal danse! Du kan hente tilbud på deres facebook side om gratis entré. Det bliver feeedt! Cant wait, og glæder mig til at dele nattens oplevelser med jer imorgen! ;D

http://www.facebook.com/#!/spektrumscandinavia

er der nogen af jer der skal ud i aften? i så fald, hvor? Ellers må i bare have en fortsat fantastisk weekend! Husk at elske livet, vi lever kun én gang så hvorfor ikke bare få det bedste ud af det? KÆMPE KYS OG KÆRLIGHED

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A whole new chapter!