Elegance

My hair is my jewellery

Sidder og halvsover i min søsters sofa og ser disney Channel! ;). Jeg har været tidligt oppe idag! Siden halv ni, omg. Føler mig som et A menneske :b, men så har jeg også lidt tid til at gøre noget ud af mig selv idag!

Jeg er jo igang med et lille hårprojekt! Jeg skal være lysebrun! Meget lysebrun! Og gosh det tager sin tid, har været igang siden i sommers, og jeg er staaadig ikke færdig. Så jeg har efterhånden tilbragt mange timer hos min dejlige frisør; Frisør Koch. Min frisør er en rigtig lækker gut! Hihi how lucky am i! ;). Men han er så dygtig og grundig, hvilket er ret vigtigt hvis du skal ordne mit hår! er så sart med mit hår, det betyder ALT for mig! – men anyway, så er frisør Koch beliggende på skindergade 37, i hjertet af København! frisøren er familieeget i generationer, hvilket bare giver sådan en dejlig varme og loyalitet hos dem!

Så det er vigtigt at jeg får gjort tingene ordenlig og bruger de rigtige produkter. Mit hår har været igennem lidt af hvert, så jeg bruger helst noget shampoo og conditioner af ordenlig kvalitet og så bruger jeg en kur næsten hvergang jeg vasker hår. OG HUSK MAN IKKE MÅ VASKE SIT HÅR HVER DAG! Det vigtigste er selvfølgelig også at bruge noget varmebeskyttende inden du glatter og fønner.Man kan faktisk allerede se en kæmpe forskel på mit hår! Crazy!! Mine produkter køber jeg på shampooshoppen.dk, som har et kæmpe udvalg af produkter til rigtig fornuftige priser! Man skal spare hvor man kan, det sagde min kloge mor engang ;). Du kan faktisk ligenu spare 10% på alle hårbehandlinger hos Frisør Koch – 33 12 75 10, hvis du nævner at have set dette opslag på min blog! Så kan min kære frisør Jesper, trylle jer ligeså for lækker til love som mig! ;).

Idag kommer min dejlige veninde Julie(fra for lækker til love), til Kbh. Which means, cocktail, CHEAP, drunkness!! Så jeg skal lige forbi Creme fraiche her omlidt og finde mig en ny kjole! Hihi. Og så er det snart weekend, så imorgen skal jeg til Helsingør! JUBIII. Elsker alle mine læsere! Så kys og god dag til jer alle, happy early friday 😉

xxo.

P.s. Dette er første indlæg skrevet på ibabe! Og OH my god hvor er det irriterende! I skal lige vide at jeg ar kæmpet mig igennem det her! Haha. Min Tlf prøver hele tiden at bestemme hvad jeg skal skrive!

4 kommentarer

 • Melanie Slowik Nørskov Pedersen

  Da jeg ikke ønsker at være blond med lysbrun har jeg fået striber og så helfarve oveni. Det har jeg nu fået gjort 3-4gange siden i sommers. Du må ALDRIG bare gøre det fra den ene dag til den anden, gør det løbende! Det tager tid, men du får lov at beholde dit hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Slowik Nørskov Pedersen

  Da jeg ikke ønsker at være blond med lysbrun har jeg fået striber og så helfarve oveni. Det har jeg nu fået gjort 3-4gange siden i sommers. Du må ALDRIG bare gøre det fra den ene dag til den anden, gør det løbende! Det tager tid, men du får lov at beholde dit hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mels

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mels

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elegance