Maison Neuf and a Cheap thursday!

This girls creditcard is on fire

Ærligt – så orkede jeg ikke at blogge til jer igår ;(. Der skete det at ja, jeg har jo været småsyg i et par uger nu og har bla. hostet rigtig meget. Igår hostede jeg så igen igen, og fik pludselig meget meget ondt i siden af ryggen – & når jeg siger meget meget ondt snakker vi, at jeg ingenting kan uden det gør ondt. Bare jeg trækker vejret gør det ondt! Nå jeg sov så elendigt igen i nat og ringede til lægen her imorges.. Så kom jeg til lægen og han konstatere så at jeg nok har fået en revne eller sådan noget i mit ribben, og det er som at have et brækket ribben så der går små 3uger før at det er væk igen! Hm.. No wonder det gjorde så ondt! Men fedt, tak og god jul! ;(.

Men før mit lille uheld igår var jeg ude og hygge med min søster i Fields, og vi besluttede eller jeg besluttede mig for at vi skulle prøve Feet a fish! Jeg tænkte helt sikkert, piece of cake, det bliver lækkert :b. Det endte så med at jeg sad i små 5min(hvis ikke mere) og prøvede at tage mig sammen til at stikke mine små pusselanker ned til de vilde piratfisk! haha. Jeg var rent ud sagt en rigtig pussy! Jeg var så bange – men da det endelig lykkedes mig, var det ikke så slemt. Man skulle vende sig til det! Det var som om det snurrede i fødderne. Men resultaet var altså det hele værd! Det virkelig noget der giver bonus her i de triste kolde vintermåneder, hvor man glemmer lidt at gøre noget ud af fødderne! Personalet var også mega søde derinde og var rigtig gode til at varte en op, især lille Oliver som rigtig gerne ville med på date! hehe, men han må vente et par år endnu :D.

Ligenu sidder jeg og drikker varm mælk med honning og ser skønheden og udyret. Jeg ELSKER disney film!! Det er nok noget af det bedste i verden. Jeg har været inde forbi Creme Fraiche på strøget idag og fået mig en masse nyt tøj. ELSKER nyt tøj!! Men nu skal jeg bare slappe af og hvile min ryg, så jeg kan få den dumme smerte væk! ;(.

See you lovers!

xoxo.

 

 

 

4 kommentarer

 • Melanie Slowik Nørskov Pedersen

  Det er en kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Slowik Nørskov Pedersen

  Det er en kjole

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ak

  guldblusen er så flot!! ved du om den er helt ny? kan ik finde den på deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ak

  guldblusen er så flot!! ved du om den er helt ny? kan ik finde den på deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Neuf and a Cheap thursday!