The bitch is baaaack

One of these days

Jeg er bare kronisk træt og jeg er især meeeega dårlig til at stå op om morgenen. Men jeg fik ellers en meget god start på dagen idag, bortset fra at når du kommer ud i kulden er det som at stikke hovedet ind i en fryser.. sooo cold! Jeg HADER vinter! Jeg kommer så på arbejde, som jeg ellers er ret glad for.. Men det er bare så svært at være i den branche, jeg kan sidde og ringe en heeeel dag uden at få noget ud af det. Og det er også hårdt, man mister lidt troen på sig selv da man føler at man ingen vegne kommer.. Der er bare også et eller andet galt med mit hovede, nogengange er jeg bare i en HELT anden verden og så kan man altså SLET ikke sælge. Men jeg har største delen af mit liv været en fighter og altid kæmpet til det sidste, men nogengange har man bare en meeega dårlig dag og så er det bare svært at hanke op i sig selv. Jeg er bare glad for at jeg er hjemme nu, så jeg kan samle tankerne og slappe af.

Før i tiden når jeg havde en dårlig dag plejede jeg altid at synge mig glad, det var uanset om jeg var ked af det eller sur. Det er en ting jeg savner rigtig meget, jeg elsker at synge. Det er helt sikkert en ting jeg skal tage mig sammen til at gøre igen! For hvorfor ikke finde tid til noget af det der gør en allermest glad og som man elsker allermest i hele verden! – im just sayin. Der er bare mange andre ting i livet som ikke helt hænger sammen, og så kan det være svært at finde overskud til sådan nogle ting.. Desværre.. Ellers er det bare en undskyldning for ikke at gøre det. I dont know..Ligenu sidder jeg og slapper af med JorgObé’s refreshing scrubmask, som helt sikkert kan gøre en glad på en grå dag ;). Det er en ansigtsmaske som virkelig virker, jeg får den lækreste bløde og friske hud af den. Den hjælper også godt mod uren hud, som jeg også kan have indimellem.

Tamar Braxton – Love And War
…Somebody said every day was gon’ be sunny skies,
Only Marvin Gaye and lingerie, I guess somebody lied
We started discussin’ it to fightin’ then don’t touch me please
Then it’s let’s stop the madness just come lay with me
And truth be told I’m wavin’ my flag before it goes bad yeah yeah
‘Cause we made it this far on for better or worse
I wanna feel it even if it hurts
If I gotta cry to get to the other side, let’s go ’cause we’re gon’ survive

..Loove you..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The bitch is baaaack