New in + New look!

Hello Dreamguy!

Som i nok har hørt har jeg fundet min drømmeprins, min lille affe skat!<3 Vi har som sagt være on/off i et stykke tid men vi kan slet ikke undvære hinanden. Jacob er et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt, han er så god ved mig! Han er ikke bare min kæreste, men også min bedste ven og en af de sjoveste jeg kender! hihi. Ja det er fantastisk at være forelsket, gid man havde prøvet det noget mere! haha :D. Men jeg er ihvertfald ikke i tvivl om at jeg har fundet min eneste ene!! Og ja, jeg har fundet mig en tømrer.. Og jeg er faktisk ligeglad med hvad hans arbejde er, for det betyder intet for mig! Bare han er glad, så er jeg glad! Bortset fra det, så har jeg sgu ikke rigtig en finger at sætte på ham.. Min beskrivelse af min drømmefyr lyder sådan her; mørkt hår, blå øjne, tatoveringer, pæn kulør, en fed stil.. Ja jeg må sige at jeg har fundet ham! Jeg glæder mig til at skulle tilbringe år med ham og jeg håber faktisk aldrig at jeg skal undvære ham! Mig og Jacob mødtes i byen på Spektrum. På daværende tidspunkt havde vi faktisk kun fået et par hints om hvem hinanden var(hvilket måske var meget godt for mit vedkommende), så vi kendte ikke rigtig til hinanden. – Dengang vidste jeg jo ikke at jeg havde fundet drømmefyren, but here he is! <3 apropos det, så er han nok noget af det lækreste og smukkeste jeg længe har set! mmmh.

HUSK PREMIEREN PÅ FOR LÆKKER TIL LOVE

2 kommentarer

  • Melina

    Hej søde! Tillykke med ham, håber han passer godt på dig:-) du fortjener det virkelig synes jeg, håber det bedste for dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melina

    Hej søde! Tillykke med ham, håber han passer godt på dig:-) du fortjener det virkelig synes jeg, håber det bedste for dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in + New look!