♥VIND ET VALGFRIT COVER FRA IBOOM.DK♥

..Made my day ridiculously amazing!

.. I’m in love with this day!
Tog et smut forbi min skønne frisør kongestolen, fordi jeg har nogle skovsnegle der VIRKELIG trænger! Og så synes jeg også bare mit hår fortjener en ordentlig omgang forkælelse, og selvfølgelig et lille ny pift! – Men jeg fik en tid fredag(som er min eneste fridag denne uge), Så det skal være en melli-dag! MMH.
– Så har gjort lidt catch up med Sami, som jeg ikke har set i hundrede år! Og der var selvfølgelig massere at snakke om, og en masse snak der skulle indhentes! – you know girls! Og der skal ikke gå længe før jeg skal se den smukke dame igen! (That one was for you Sami… If youre reading this..)

.. Det slutter SLET ikke her. for jeg kommer hjem til min allerførste GOODIEBOX ever. Yaaaaay! Jeg elsker makeup, lækre produkter etc. og det her er en PERFEKT måde at få lidt af hvert, plus du får en overraskelsesgave HVER måned, for kun 139kr pr. måned. Det er vildt billigt, da du får så meget for dine penge! Du kan selv blive medlem af Goodiebox lige HER.

?GOODIEBOX JULI MÅNED?
goodiejuli
Denne måneds Goodiebox indeholder:
Swedish spa exfoliating body scrub fra oriflame
Soyalys, 3 fyrfadslys
Famous by Sue Moxley bronzer
MUA kiss proof
Cosmetic sticks
Nivea in-shower bodymilk
og nogle prøver fra Aderma & John Frieda.

Mmmh. Glæder mig til at prøve alle tingene af!

Og sidst, men selvfølgelig ikke mindst, har jeg modtaget det FLOTTESTE og mest girly cover fra iboom. Soooo pretty!
iboo

– KYS M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♥VIND ET VALGFRIT COVER FRA IBOOM.DK♥