Ready for fall

#HURRAAAAAY

..HURRAAAAAA, til min vidunderlige storesøster som Idag er blevet 23år! Jeg har været hjemme og fejre hende sammen med min skat<3 hun havde lavet sindssygt lækkert mad! Oksecuvette(PERFEKT), kartofler, chilibeanaise(skal virkelig prøves! Mhh), salat og flute. – Det var så lækkert og jeg har spist alt for meget! Elsker lækkert mad. Så havde min og min dejlige kæreste taget en rigtig fin jordbær lagkage med til hende, hvor der stod tillykke tutti på, den var så fin! – Tutti is just a nickname :b.
imageimage

Mit OOTD var mine nye elskede asymmetriske shorts/nederdel i sort læder som jeg har fået fra Just a girl. Denne nederdel/shorts er meget populær i øjeblikket, og jeg MÅTTE selvfølgelig også bare eje dem. Det er faktisk et par shorts, men foran ligner det en nederdel. Til havde jeg min hvide bluse fra Zara og min guld chunky chain halskæde fra Gina Tricot<3
imageimage
Jeg ELSKER disse shorts/nederdel, håber snart jeg kan komme et varmt sted hen, så de også kan bruges med bare ben :D. Shorts/nederdel koster kun 299kr og kan købes lige HER. Jeg har postet et billede herunder, til forskellige styling tips.
image

LOVE M<3

2 kommentarer

  • Dalton Jefferis

    You are so cool! I don’t suppose I’ve truly read through anything like that before. So wonderful how to jailbreak iphone ios 6.1.3 find somebody with a few genuine thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up. This site is something that is needed on the web, someone with a bit of originality!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dalton Jefferis

    You are so cool! I don’t suppose I’ve truly read through anything like that before. So wonderful how to jailbreak iphone ios 6.1.3 find somebody with a few genuine thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up. This site is something that is needed on the web, someone with a bit of originality!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for fall