#Jewelmania

#Chainyourbody

Så blev det pludselig mandag aften, hvor tiden dog bare går sindssygt hurtigt! Jeg har haft en vidunderlig weekend, som bare har stået på 100% afslapning og kæreste tid! – except from friday ofcorse! I fredags var vi til vores smukke veninde Mias fødselsdag! Det var vildt hyggeligt og jeg fik langt om længe mulighed for at bære min gladiator bodychain fra Club Diva – som jeg har drømt så længe om! Jeg er vildt forelskede i bodychains, de er bare vildt fede.
imageimage
image

Her er en lille inspiration til når i pakker sydfrugterne her i efteråret/vinter.
image
– I WANNA GO SOUTH!!!

#SaturdaysOutfit

//Bluse Saint Tropez//Shorts Justagirlsj.dk//Guld chunky chain Gina Tricot

//Bluse Saint Tropez//Shorts Justagirlsj.dk//Guld chunky chain Gina Tricot

Jeg ville ønske at min weekend bare havde været en enkelt dag længere!
.. LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Jewelmania