Nye projekter & #Day1

Shop med Samanta & Irina

Sæt et KÆMPE kryds i kaldeneren på lørdag d.2 November. Der kan du nemlig komme til luxus loppemarkedet Shoppers Delight, hvor du man få mulighed for at shoppe direkte fra modebranchens private klædeskabe. Mine to smukke veninder Samanta & Irina vil være iblandt, og sælge en masse lækkert tøj, sko, acc. Etc., til vanvittigt gode priser? Jeg skal ihvertfald også en tur forbi og sige hej! Det hele foregår i store kannikestræde 19, Kbh K. Vil i have en lille smagsprøve på hvad i har mulighed for at købe? Så klik lige HER. Håber på at se jer!
image

#I form med Tina Day2- Workout Day1
.. Så er anden dag overstået. Og jeg synes det går virkelig godt! Jeg er glad for min nye livstilsændring,og er slet ikke i tvivl om at skulle kunne klare det. Synes også det er mega hyggeligt at nusse lidt om sig selv med madlavningen.
Imorges stod jeg op og lavede dem lækreste omelet til Jacob og jeg, da vi begge to har haft fri idag. Den smagte virkelig godt! Og bliver nødt til at have en til morgenmad igen imorgen når jeg har fri 😀
image

Så har jeg været nede og træne i 1,5-2timer, med fokus på upper body. Jeg tror aldrig jeg har lavet så hård styrketræning før, jeg var virkelig ved at dø til sidst følte jeg og min krop føltes bare som spaghetti! Men vi ved allesammen godt, at det bliver det værd i sidste ende! Til sidst tog jeg en halv time på løbebånet med 15% stigning og i en gennemsnitshastighed på 6,4. Der forbrændte jeg godt 430kcal. Jeg har ikke fået taget så mange billeder til jer af min træning Idag, da jeg har været alene afsted. Og det er lidt svært at tage billeder af sig selv når man træner arme :D.
image
Imorgen står træningen på leg day! Gonna kill me! Så skal min nummi have masser af tæv!

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye projekter & #Day1