#Efterårets uundværlige dullegrej + vinder af e.l.f-giveaway

Milk_Shake miracle & kost og træning uge2

Nu har jeg haft muligheden for at prøve disse lækre produkter fra Milk_Shake, som jeg fortalte om i tidligere indlæg Ombre & Milk_Shake, i den seneste uges tid. Og hold nu op hvor er mit hår lækkert! Det er virkelig alle penge værd.
Jeg har tit et problem med at finde en hårkur og conditioner, som kan ‘mætte’ mit hår for fugt. Det er som om at mig hår bare suger helt vildt meget af produktet, uden det har virkning. – Milk_Shake’s produkter derimod, mætter mit hår perfekt, så behøver ikk tilføje særlig meget at produktet i håret. Jeg har altid brugt frisør shampoo til håret, da det ærligt virkelig er meget bedre for dit hår, end garnier, loreal og alt det der og det gælder altså og syoss, tresemme og gun-britts serie i Matas er desværre også vildt skuffende. – men i en periode har jeg ikke rigtig haft råd til at købe denne lidt dyrere shampoo, men man glemmer bare hvor godt det virker.
Mit hår er så silkeblødt hele tiden og holder sig meget bedre når jeg f.eks. Glatter det. Før blev det hurtigt kruset eller halv krøllet.
Derudover har jeg brugt mirakel dråberne to gange, de små glasflasker jeg fortalte om, som faktisk går helt ind i hvert hårstrå og opbygger dine ødelagte spidser, det får dermed også håret til at blive hurtigere længere – og de er virkelig mirakel dråber! Ligeså snart man putter dem i, kan man allerede mærke hvor godt det går ind og arbejder i håret, håret bliver lækkert, fugtet og føles tykkere.
Min heat protection fra NoInhibition, er også virkelig god og uundværlig! Det hjælper også på at gøre mit hår lækkert blødt og sørger for at mit glatte hår holder sig glat længere. – tvinger jer selvfølgelig ikke til at gå ud og købe alle de her ting, men kan virkelig varmt anbefale jer ar prøve milk_shake’s produkter. Især de her små glas flasker, som indeholder den fantastiske kur. Og hvem vil ikke godt gøre alt for at deres hår bliver længere i en fart? – Disse er ihvertfald en stor hjælp på vejen.
image
#I form med Tina – Week2, Day 1
Så er min første uge gået, og hvor er det gået hurtigt! Det har været sjovt, men tildels også hårdt. Især når man har så sød en tand som jeg! MEN har ikke syndet! Jeg har dog været hjemme hos svigermor fredag og spise flæskesteg (i en moderat mængde), i onsdags bagte jeg nogle proteinmuffins, og det gjorde jeg også igår. Spiste naturligvis ikke alle, men spiste 2-3stykker i alt. Jeg har holdt mig så præcist til min kostplan som muligt, dog har jeg lavet nogle af de nemmere retter nogle af de dage jeg havde rigtig travlt.
Ang. Min træning, har jeg holdt alle min 4 træningspas, og dyrket lidt mere cardio en jeg skulle. Jeg har ikke gjort brug af min 5 frivillige dags træning denne uge, da jeg simpelthen har haft for travlt.
– men synes alt i alt at jeg hr klaret det rigtig godt, og fortsætter jeg bare sådan her, skal det nok blive rigtig godt! Så jeg er virkelig stolt af mig selv.
Min vægt sidste mandag sagde 58.9, og Idag siger den altså 56.4. Så kan ihvertfald IKKE klage over ugen forløb! :D.
Mit mål for denne uge er, at forsøge at holde mig 100% til min kostplan, også selvom jeg har travlt nogle dage og så vil jeg forsøge at nå mit 5 trænings pas også.

Uge2, 1 måltid!

Uge2, 1 måltid!


LOVE M

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Efterårets uundværlige dullegrej + vinder af e.l.f-giveaway