Sæsonens støvler + Træning update

Business vs. Workout

Jeg har som sagt Idag været til møde med min dejlige frisør, Christina og vores(kan jeg godt afsløre) nye samarbejdspartner Makeup-online. Der gik en 1,5 time med snak omkring makeup – eller rettere sagt, 1,5 time i himlen! Der kommer den endelige afsløring på projektet i starten af næste uge og glæder mig så meget til at fortælle jer om det! Kan sige nu, at i skal sætte kryds i kalenderen d5 december, der bliver få pladser og der er rift om dem! Nu må jeg heller ikke afsløre mere. – but keep posted!?
image

#I form med Tina – Uge 3 dag 3
Seriøst jeg ELSKER havregrød! Idag stod min morgenmad på havregrød med vanilje proteinpulver, kanel og ganske lidt æbler. MMMMH! Det kunne jeg seriøst godt leve af. For flere opskrifter eller mad inspiration, besøg I form med Tina
image
Nok har man været på arbejde og været til møde, men derfor SKAL jeg stadig nå min træning! Idag har jeg haft leg-day, hvilket betyder at jeg imorgen kommer til at gå som en der har fået et trælår! Og hvis ikke, har jeg ikke trænet hårdt nok! :b.

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonens støvler + Træning update