Perfect winter-tan☼

Makeup – Vero Moda fashion show

Igår havde jeg mit første ‘rigtige arbejde’ inden for makeuppen. PRESUUUUURE! Det var en rigtig hård og lang dag, men sådan en fed følelse når man afleverede det færdige resultat. Jeg fik virkelig konstante kuldegysninger da jeg så alle de smukke piger/kvinder gå catwalken, og de var SÅ seje!!
SAM_1043
Vero Moda på vesterbrogade holdte altså et lukket vip arrangegement med kongestolen og femilet, hvor der var masser af fede tilbud og hygge! – Desværre nåede jeg ikke at være der hele aftenen, selvom jeg gerne ville. Men jeg nåede heldigvis at se pigerne gå catwalk. Det var en fed men også stressende og mærkelig følelse, for man kunne jo ikke undgå ligesom at føle det her pres der lå på ens skuldre. For det skulle jo blive godt! Så jeg tog mig af makeuppen på modellerne og kongestolen ordnede håret.
SAM_1044
VILDT spændene! Men jeg var virkelig tilfreds med det færdige resultat, de blev så lækre! Jeg valgte at køre en lidt neutral/mørk smokey-eye og så med røde og pink læber. Hvis der skal være fuld knald på læberne, skal der alt
SAM_1054
Jeg håber at alle havde en super fed aften og fik en masse inspiration både indenfor hår, makeup, tøj og undertøj.
SAM_1052

Vi har nogle afbud på vores ‘Bliv klar til jul & nytår’ på torsdag, så send mig en mail hurtigst muligt hvis der er nogle interesserede. Prisen er 100kr og der er 3 biletter tilbage?.
Invitation
LOVE M

4 kommentarer

 • Rie

  Hej Melanie. Jeg ville meget gerne høre hvordan du tegner og former dine øjenbryn? Hvilke redskaber bruger du til at få dem så flotte og ens formgie? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hej Melanie. Jeg ville meget gerne høre hvordan du tegner og former dine øjenbryn? Hvilke redskaber bruger du til at få dem så flotte og ens formgie? Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Fine er de helt sikkert. Er ret vild med looket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle

  Fine er de helt sikkert. Er ret vild med looket

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect winter-tan☼