B-DAY ☃

✁ Success-aften

Igår holdt frisør kongestolen og jeg vores vores arrangegement i kongestolen. Det var en inspirationsaften til makeup og hår til jul og nytår, hvor gæsterne kunne lade sig inspirere selv lade sig prøve bagefter og få personlige tips og råd. Vi skulle jo egentlig have holdt det torsdag i sidste uge, men blev desværre forhindret af Bodil! ØV! – Heldigvis kunne alle komme igår, så det var perfekt.
SAM_1104

Trutterut, så er jeg klar :D. Kjole fra Creme Fraiche på strøget

Trutterut, så er jeg klar :D. Kjole fra Creme Fraiche på strøget

Vores gæster ankom 18.30 hvor vi bød dem varmt velkommen, selvfølgelig med lidt bobler. Det skal der jo til! Derefter gik vi ellers så småt igang og jeg vil ærligt indrømme at jeg var DØD nervøs lige til at starte med.. Tænkte lige til at starte med “Ej. Det her det kan jeg ikke”. – Så nervøs var jeg!. Jeg bliver hurtigt nervøs når jeg har alle øjne på mig og mit arbejde bliver nøje vurderet, især når jeg heller ikke er vandt til det, det var jo vores første gang. – I vil nok ikke tro det, but its true! Men det handler bare om at tro på sig selv, for selvfølgelig kan man det! Og det kunne jeg, i den grad! Jeg er ikke professionel makeup-artist, men selvlært. Jeg lever og ånder for denne verden og ønsker at det skal være min levevej. Jeg har lært gennem min ‘rejse’ i makeup-verdenen, at det nogle gange bare er sådanne mikro små ting der skal til for at skabe eks. den perfekt smokey-eye. – Og derfor glæder det mig hvis jeg kan føre noget af den viden videre til andre, eller bare inspirere dem.
1474761_10202203560746079_1157609005_n

Da jeg var færdig med makeuppen begyndte Christina og Christina fra Kongestolen at sætte hår. De gav lækre og stuevenlige råd til en lækker og faktisk nem frisure. I den sammenhæng blev der selvfølgelig også snakket en del om hårpleje og det der høre med. Vildt inspirerende, også for mig! – og de klarede det brilliant!
SAM_1112

Derefter kom vi til den sjove og spændene del, hvor gæsterne fik lov til selv at prøve løs med makeup, hårprodukter, frisurer og jeg skal komme efter jer! Det var SÅ skønt at se hvordan folk hyggede sig og havde det sjovt, det er virkelig bare kernen i sådan en aften at folk hygger sig, virkelig! Det var også virkelig fedt at kunne hjælpe folk på vejen, nogle gange er det bare de mindste ting der skal til for at man kan se helheden i det hele. – Og de var også overraskende dygtige til alt det med makeup og hår, det må jeg erkende.
SAM_1115

Aftenen var over ALT forventning, jeg er stadig helt i ekstase over hvor godt det gik! Af hvad gæsterne sagde, havde de også haft en mindst ligeså fantastisk aften som os. Og vi glæder os SÅ meget til at byde mange flere velkommen i kongestolen i det nye år – for med gårsdagens success, kan vi godt afsløre at der kommer mange flere af disse lignende arrangegementer. TAK TAK TAK, til vores gæster der kom til vores ‘debut’-arrangegement igår, i var fantastiske! Og TAK til min skønne frisør, Kongestolen. ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-DAY ☃