HAPPY 2014 – & the new chapter

Det er nok ved at være lige på kanten til at være lidt forsent at sige godt nytår, men eftersom at dette er mit første indlæg i 2014, vil jeg selvfølgelig gerne ønske jer alle et godt nytår, og jeg håber at i kom rigtig godt ind i det!??

– og så er spørgsmålet bare, har i lavet et nytårsfortsæt? Har jeg? Jeg tror ikke rigtig på nytårsfortsæt, men jeg tror på at starten på et nytår, også i den grad er starten på et nyt kapitel i ens liv – derfor er det jo også oplagt at lave et nytårsfortsæt. Men jeg mener stadig at de ting som vi nu engang laver som nytårs fortsæt ikke skal være af tvang – fordi at nu er det et nyt år så skal der ske noget nyt og anderledes, vi skal af med vores dårlige vaner, vi skal prøve at være alt det vi ikke vil være og alt det vi gerne vil være, men af lyst og en gennem motiveret trang til at skulle forandres, til at gøre noget nyt, til at gøre det vi altid har haft lyst til.

Nytåret er mere eller mindre med til at sætte processen igang, uden tvivl og dermed også med til at motivere os. Men har vi ikke lysten eller motivationen, så ved vi jo også alle at det aldrig bliver til noget. Derfor er mit råd ikke at tage det som et nytårsfortsæt, men som noget du vil gøre der er godt for dig selv og dit liv. Det kan selvfølgelig også bare være at alt det her bare er mig, og i ikke har det på samme måde.

image
Men hvad er mit ‘nye kapitel’?.
– jeg ønsker at udvikle mig personligt dette år, jeg ønsker at udvikle min karriere og komme tættere på drømmen som stylist. Derudover ønsker jeg at fokusere på de ting der gør mig allermest glad, og give en masse kærlighed til min kæreste og familie?? Jeg ønsker også at 2014, skal være det år hvor jeg kommer i mit livs bedste form og figur!
– hvad er jeres nye kapitel?

Jeg er dog kommet skævt ind på det nye år, da jeg render rundt med vinterdepression og stress. Det er super ærgerligt at rende rundt med, og det dræner en for energi og overskud. – hvilket også er grunden til manglende overskud til bloggen. Men som sagt ønsker jeg at gøre de ting der gør mig allermest glad, og jeg bliver glad af at blogge! Jeg er dog ved at komme på rette fod igen, eller lad os bare sige at det svinger meget! – men jeg prøver naturligvis at komme igennem det, selvom det nok så hårdt og Jacob snart får en mindre depression over mig, hehe. – nogle gode råd? Har selv overvejet akupunktur.

Apropos alt dette så har jeg haft fri idag & har det igen imorgen, hvor den bare står på 100% selvforkælelse! Idag har jeg været forbi min skønne frisør Kongestolen og fået vokset bryn til den helt store guldmedalje! YAAAY – de var lige ved at gå mono :D. Det er jo helt vildt hvad velplejede bryn gør for ens ansigt! I Will never go back!

image

Imorgen skal jeg forbi min yndlings skønheds klinik på store Kongensgade Høj & Heindorf klinikkenog have den helt store omgang! Først skal jeg have ordnet mine ikke nær så velplejede klør (og hvor jeg glæder mig til at vise jer resultatet! Derudover skal jeg også have lidt pleje til min kedelige vinterhud i ansigtet – som trænger til en kærlig hånd! Så håber vi selvfølgelig også at det kan hjælpe lidt på humøret??

Til sidst vil jeg lige vise jer denne overraskelse jeg har fået idag, glæder mig til at afsløre det, og måske det også er noget en af jer kan få lidt glæde af! Hihi.

image

LOVE LOVE LOVE M

6 kommentarer

 • Simone

  Kære Melanie – godt nytår! Er der mulighed for at du kan ændre skrift typen på din blog? Jeg synes personligt det ærgerligt at man næsten ikke kan læse den, for det er en smadder god blog, og jeg dagligt er inde og lurer (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kære Melanie – godt nytår! Er der mulighed for at du kan ændre skrift typen på din blog? Jeg synes personligt det ærgerligt at man næsten ikke kan læse den, for det er en smadder god blog, og jeg dagligt er inde og lurer (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Melanie. Er der mulighed for at du kan skifte din skrift type, jeg synes ikke den er så nem at læse igen, hvilket jeg synes er mega ærgerligt – da jeg er helt vild med din blog.. Godt nytår til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Melanie. Er der mulighed for at du kan skifte din skrift type, jeg synes ikke den er så nem at læse igen, hvilket jeg synes er mega ærgerligt – da jeg er helt vild med din blog.. Godt nytår til dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • René Najmi

  Velkommen tilbage:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • René Najmi

  Velkommen tilbage:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk_Shake - simply zen | Sådan får jeg mit hår til at vokse sit optimale & holde sig sundt