CSM Beautybog - Den perfekte håndbog♡

♚Jewelry haul♚

Jeg er BESAT af smykker, men jeg er tilgengæld også VIRKELIG dårlig til at bruge dem! Jeg har sindssygt meget af alt! Øreringe, armbånd, ringe, halskæder, ure, etc. – Jeg køber alt for meget af det, fordi jeg simpelthent ikke kan modstå smukke smykker og jeg ville virkelig ønske at jeg var bedre til at bruge det! Jeg tro bare ikke at min hjerne er kreativ nok til at tænke i smykker og acc. synes altid det er mega svært hvad man kan have på til hvad. Lige for tiden elsker jeg chunky halskæder, statement smykker, farver, rosegold, guld & sølv – i love it all :D. Men det er altid spændene at se hvad folk har af forskellige ting. Jeg elsker når jeg er hjemme hos nogle veninder, søster, moster etc., & bare kigge i deres tøj og smykker og hvad de nu har. Det kunne jo være der var noget de ikke ville have mere? who knows :b – men derfor vil jeg selvfølgelig også vise jer min lille samling. Det kunne også være nogle manglede lidt smykkeinspiration? så må i ihvertfald bare spørge, jeg svare på alt. Jeg har ikke nogle specifikke yndlings smykkemærker, jeg køber bare hvad jeg synes der er flot & jeg synes at der er SÅ stort udvalg! Men engang var jeg helt besat af DyrbergKern.

SAM_1207

SAM_1210

SAM_1211

SAM_1212

SAM_1217

SAM_1227

– DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND!
LOVE M

8 kommentarer

 • Anne

  .Hvor har du købt opbevaringskasserne henne? .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  .Hvor har du købt opbevaringskasserne henne? .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor har du købt opbevaringskasserne henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor har du købt opbevaringskasserne henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Melanie. Jeg blev utrolig fasineret af din smykkeopbevaring/smykkeskrin i gennemsigtig hård plast, hvor har du købt denne henne? Vh. Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Melanie. Jeg blev utrolig fasineret af din smykkeopbevaring/smykkeskrin i gennemsigtig hård plast, hvor har du købt denne henne? Vh. Cecilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • René Najmi

  Lækkert Rolex ur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • René Najmi

  Lækkert Rolex ur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CSM Beautybog - Den perfekte håndbog♡