♚Jewelry haul♚

❀Favorit dufte – & mit canon eos600D YAAAAAY❀

For det meste er jeg faktisk til lækre feminine blomstrede dufte, som også gerne skal være friske og ikke for kvalmsk! Jeg bliver dog virkelig hurtigt træt af parfumer, derfor køber jeg altid de små str. Hvis jeg kommer ud i at have en parfume jeg er vildt træt af, så bytter jeg den gerne med min søster, veninde eller lignende – SMART!
Lige pt. er min 2 yndlings dufte Valentino – Valentina & Calvin Klein – Sheer Beauty. ELSKER DEM! Faktisk er begge julegaver, den ene fra mine skønne svigerforældre & den anden fra min fantastiske kæreste. Jeg var bare nået dertil hvor jeg ikke rigtig gik med parfume mere, fordi jeg ikke havde nogle jeg kunne holde ud at have på – kender i det? 😀 Thank god for christmas?.
Har i nogle dufte i kan anbefale? Jeg tror at min næste skal være Love, Chloé – den er også virkelig lækker & minder mig om en af mine bedste veninder! 😀 & så elsker jeg også flotte flasker! mmh.

IMG_0036

Jeg har idag taget dette billede med mit nye canon EOS 600D, som jeg ENDELIG har fået!! :D. Tror bare virkelig jeg skal have en eller anden til at lære mig hvordan man bruger det, inden jeg ødelægger det! :D. Men nu kan mange af mine spændene projekter endelig gå igang(no excuse), og jeg glæder mig helt vildt til at tage sindssygt mange lækre billeder til jer! IH, hvor er jeg glad for at jeg endelig har fået det! :D. Jeg var så ivrig idag at jeg gik til fisketorvet fra vesterbro for at hente min cykel(den har stået der siden før Bodil), derefter cyklede jeg ud til frederikssundsvej hvilket lå meeeeget længere væk end jeg lige huskede! :D. og så hjem til vesterbro bagefter. Det var virkelig hårdt og KOLDT! Men jeg klarede det heldigvis. Respekt til alle jer der gider cykle hver dag i dette vejr. Brrrr??.

LOVE M

2 kommentarer

  • Trine

    Elsker også de to parfumer, de er meget feminine og friske, rigtig sommeragtige

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Elsker også de to parfumer, de er meget feminine og friske, rigtig sommeragtige

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♚Jewelry haul♚