❀Favorit dufte - & mit canon eos600D YAAAAAY❀

Eyelash extensions – single lashes eller buketter? Før & efter

Der er ikke noget som smukke lange vipper & jeg er SÅ misundelig på dem der har lange vipper som bare sidder perfekt. Jeg siger også til min frisør Christina hver gang jeg er nede hos hende, at jeg hader hende for at have så flotte vipper! :D.

Mine vipper er ikke særlig lange(synes jeg selv), men jeg tror også at det munder i at mine vipper stikker lige ud i luften. Bruger jeg vippebukker og alm mascara, kan de ikke holde sig bukkede. Derfor er vandfast mascara 24/4 et must for mig! Men det tager jo desværre meget hårdt på vipperne.
– Men det er hjælp at hente! Eyelash extensions.

Føreftervipper

Eyelash extensions. Single lashes eller buketter.?
Single lashes – De her enkelt hår som bliver påsat på hver eneste af dine egne vipper og skaber altså det mest naturlige og mindst skadelige. Da de ligger limet på ovenpå hvert enkelt af dine egne vipper, tilpasser de sig altså din ?vippe-form? perfekt!
Buketter ? Har jeg faktisk ikke nogen positiv oplevelse med. De ligger som en tung unaturlig vifte på dine øjne, som typisk vil få dine øjne meget tunge ud. Derudover tager dine vipper langt mere skade (jeg mistede faktisk stort set alle mine da jeg fik dem fjernet ? øv!).
Så enkelthår it is ? Jeg bliver helt sikkert afhængig af dem. Man vågner bare op om morgen og ser smuk ud & man behøver ikke bruge 100år på mascara om morgene, hvilket faktisk var det der tog længest tid for mig. Den eneste ulempe der er, er dog at det kan være lidt besværligt at vaske sig i ansigtet, men det er sikkert også bare fordi at jeg er så påpasselig :D.

vipper

Jeg har fået lavet mine på Høj & Heindorf klinikken, i de er super dygtige & kan varmt anbefales!?
Ligenu har du altså mulighed for at spare lidt penge & få eyelash extensions til 595kr. Bestil din tid lige HER .

LOVE M

10 kommentarer

 • Joannna

  Hejsa, nu er det knap et år siden da du fik eyelash extensions på , var du glad for at have dem på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Hejsa, nu er det knap et år siden da du fik eyelash extensions på , var du glad for at have dem på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Nu er det knap et år siden da du fik eyelash extensions for første gang, var glad af dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Nu er det knap et år siden da du fik eyelash extensions for første gang, var glad af dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Jeg sys at den eyelash extensions du fik var ikke lavet særlige godt. Mange af vippe krydser sig og er ikke helt perfekte. Jeg vil også anbefale dig at afprøve volume eyelash extensions, det ser super fluffy ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Jeg sys at den eyelash extensions du fik var ikke lavet særlige godt. Mange af vippe krydser sig og er ikke helt perfekte. Jeg vil også anbefale dig at afprøve volume eyelash extensions, det ser super fluffy ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Eyelash extensions kan sagtens se meget naturlige ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joannna

  Eyelash extensions kan sagtens se meget naturlige ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

❀Favorit dufte - & mit canon eos600D YAAAAAY❀