Kinda feels like spring - GIVEAWAY♥

Midnight passion in rosegold & GREASE

Jeg havde en fantastisk aften ude i går i det bedste selskab med min skønne frisør Christina, som også er blevet en der står mig meget nært. Vi mødtes i salonen hvor vi fik os lidt vino og hyggesnak, og så var det ellers bare hurtigt ud og få lidt mad og så skulle vi til forpremiere på Grease musical i tivoli. FANTASTISK oplevelse! Det var en del af et velgørenhedsarrangegement, som jeg var beæret over at være en del af!?

MIDNIGHTP1
//Hvid faux fur: Clubdiva.dk//Midnight blue top: MNG//Læder bukser: Creme Fraiche//Rosegold sandaler: H&M//Rosegold ur: Marc Jacobs//Transparent clutch i beige/rosegold: CityShoppen//

Vi tog ind og spiste mad på MAD som ligger i den nye dansk industri bygning. Et virkelig cool og lækkert sted! Menuen minder meget om cocks & cows – i like! Dertil måtte komme en lille cocktail! Mmmh.
IMG_0903
IMG_0901

midnightp2
Ønsker jer alle en fantastisk lørdag. Jeg er taget til Hornbæk, hvor jeg skal hygge med min vidunderlige moster?.

FØLG MED PÅ FACEBOOK HER
FØLG MED PÅ BLOGLOVIN HER
OG HUSK AT DU STADIG KAN DELTAGE I KONKURRENCEN OM EN CHANTI GIVEAWAY HER

LOVE M

4 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Kære Line. Tak, er glad for at du elsker bloggen!<3 jeg har faktisk købt min jakke i large, da jeg godt kunne lide at den var lidt stor i det. Håber du bliver glad for den, hvis du køber den<3 Love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Line. Tak, er glad for at du elsker bloggen!<3 jeg har faktisk købt min jakke i large, da jeg godt kunne lide at den var lidt stor i det. Håber du bliver glad for den, hvis du køber den<3 Love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Heey Melanie! hvor er den jakke bare sindssyg fed!!! kan se at den er på tilbud, overvejer meget at købe den, men ville lige høre dig af hvordan den er i størrelsen? din ser lidt “oversized” ud i forhold til hende på hjemmesiden, jeg vil nemlig rigtig gerne have den lidt oversize, såburde jeg tage et nummer større?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Heey Melanie! hvor er den jakke bare sindssyg fed!!! kan se at den er på tilbud, overvejer meget at købe den, men ville lige høre dig af hvordan den er i størrelsen? din ser lidt “oversized” ud i forhold til hende på hjemmesiden, jeg vil nemlig rigtig gerne have den lidt oversize, såburde jeg tage et nummer større?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kinda feels like spring - GIVEAWAY♥