Saturday shoot - Simple elegance

The black musthaves – Wishlist

Jeg har faktisk en ret bred smag i forhold til min tøjstil. Jeg synes jeg klæder mig lidt efter dagens strabadser og mit humør. Normalt går jeg bare i mit arbejdsuniform som er sorte jeans og sort skjorte(meget kedeligt) – så derfor giver jeg den for det meste også lidt ekstra gas, når jeg endelig har tid til at stadse mig ud. Jeg elsker, elsker det virkelig!
Jeg elsker et simpelt & feminint look, da jeg altid synes at det er en sikker vinder, men elsker også at blande det feminine med det lidt rå. Derudover kan jeg virkelig også godt lide til tider at klæde mig lidt street, hvis jeg bare skal have lidt en slap af dag men stadig se cool ud! – Men jeg føler mig nu allermest tilpas i et par høje hæle, læderbukser/jeans og en pæn skjorte! Jeg beundrer virkelig mange folks stile og har rigtig mange ikoner. Synes noglegange at det kan være vildt svært at sætte tingene sammen, men tror allermest bare at det handler om at turde det! – So get it on ladies?.

MY BLACK MUSTHAVES – WISHLIST
choies - Kopi

Jeg er blevet introduceret for denne side www.choies.com af en af mine rigtig gode veninder, Julie & de har så sindssygt mange fede ting derinde! Det jeg især godt kan lide ved Choies er, at de har så mange blandede stilarter at vælge imellem. Så hvad enten jeg er til det rå, feminine eller street, kan jeg finde de fedeste iteems derinde til ethvert look. Jeg har lavet mig en lille wishlist over de ‘black’ items, som jeg virkelig bare MÅ eje!

Black Weave Longline Coat kan købes HER
New Look VOGUE Beanie In Black kan købes HER
Grunge Tee In Black kan købes HER
Black Loose Leather Blouse Panel Lace kan købes HER
Leather Look Skinny Pants Contrast Sides White kan købes HER
Black Suede&Leather&Calf Hair Wedge Boots kan købes HER
Leather Wedge Knee Boots kan købes HER.

Hvad er din Choies-Wishlist?
LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday shoot - Simple elegance