VINDER AF CHANTI-GIVEAWAY

DEAR FLORALS, PLEASE BRING SPRING

Jeg kan SLET ikke vente til forår og sommer, om eftersom at solen bliver ved med at sprede sine vidunderlige stråler, giver den os jo forhåbninger og ikke mindst forventninger om at det er lige om hjørnet. PLEEEEASE. Mit forår & sommer skal være inspireret af farver, blomsterprint, barok stilen og ikke mindst blonder! Masser af tøj, med det feminine touch?..
– Derfor har jeg fundet lidt stil-inspiration til jer!

choies14

TIPS
? Bær den feminine skjorte til et par læderbukser, for et look det er kombineret af det rå med det feminine.
? 2 piece sættene er et af de største hit år, så anskaf dig et så hurtigt du kan! Købe evt. en underdel der kan kombineres med flere overdele.
? Bær satin skjorten(nederst i venstre hjørne), til fest med et par stiletter, på stranden udover din bikini eller bare til hverdag med et par jeans under eller kjole med sandaler. LOVE THIS MULTI DRESS! Og så kan vi vidst godt alle blive enige om at satin er super sexet.
? Det er meget in at blande farver og mønstre, men behold stadig den røde tråd i dit look så du undgår at se spraglet ud.

ALT tøjet er fra CHOIES.COM & ligenu kan du SPARE 15% på din første ordre & 10% på alle nye varer.

Iaften skal jeg ud og træne med min moster, og jeg glæder mig helt vildt da det er virkelig længe siden jeg har set hende. Så må vi ikke håbe der går for meget tøse-sludder i den! Hihi.

Håber i alle får en dejlig solrig mandag!
LOVE M

6 kommentarer

 • Daniella

  Den grønne jakke er VIRKELIG lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Den grønne jakke er VIRKELIG lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Fynbi

  Hej Melanie! Jeg har ledt og ledt efter det matchende guldsæt på choies, men jeg kan simpelthen ikke findet det?! Er der mulighed for, at du vil indvie mig i hvilken kategori, det ligger under?? På forhånd mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Fynbi

  Hej Melanie! Jeg har ledt og ledt efter det matchende guldsæt på choies, men jeg kan simpelthen ikke findet det?! Er der mulighed for, at du vil indvie mig i hvilken kategori, det ligger under?? På forhånd mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Jacobsen

  Sikke nogle fine ting du har fundet! og lækkert med nogle styling tips

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Jacobsen

  Sikke nogle fine ting du har fundet! og lækkert med nogle styling tips

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF CHANTI-GIVEAWAY