DEAR FLORALS, PLEASE BRING SPRING

Elf – Beauty buzzer No.1

Godaften alle sammen?
– Jeg er meget stolt af at kunne præsentere mig selv som ‘Beauty-Buzzer‘ for elf cosmetics, hvilket vil sige at jeg vild anmelde en stor del af elf’s makeup produkter her på min blog?.
Jeg glæder mig enormt meget, så jeg håber at i vil stay tuned og følge med på bloggen, så i kan få en masse anmeldelser af elf’s super lækre produkter!

elf1

elf2

No. 1 – elf package

? – Small Angled BrushDenne bruger jeg til mine øjenbryn, som er fantastisk til at lave mine strejer med & så er det ikke mindst virkelig god kvalitet!
? – Small Smudge BrushDenne lille bitte børste er perfekt til at præcisere med, når jeg laver mine smokey eye looks.
? – Contour BrushDenne contour børste er rigtig god til at lave fine contour linjer med, især for præcision og for områder som næsen.
? – Baked Eyeshadow Palette TexasJeg er helt vild med elf’s nye baked eyeshadow palettes! De indeholder nogle vildt lækre varme og naturlige nuancer! Min næste baked eyeshadow palette skal være California. Hvilken kunne du tænke dig?
? – Baked Bronzer Få de lækreste naturlige solkyssede kinder til din vinterblege hud, med denne baked bronzer!
? – Lip ExfoliatorMine læber lider især under vinterkulden og er derfor oftest meget tørre, og det er så irriterende når man ELSKER læbestift. Men denne lip exfoliator er blevet et must for mig at have med i tasken! og jeg elsker at sidde om aftenen med den og bare smørre og smørre og smørre. og så smager den lidt af vanilje! hihi. mmmmmh.
? – Moisturising LipstickDisse moisturising lipsticks er også super gode her om vinteren, da de tilfører læberne ekstra fugt og gør dem glansende og friske at se på, i stedet for tørre og sprunktne.
– Jeg glæder mig allerede helt vildt til min næste elf – surprise!

makeup11

Håber i alle får en fantastisk lørdag!
LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEAR FLORALS, PLEASE BRING SPRING