CHANTI GOLD | SPAR 15% PÅ ALT

Upcoming tutorial – Forever Nude

Hej alle min skønne læsere.
Beklager virkelig mit langvarige fravær, men jeg har simpelthen haft alt for meget at se til. Igen igen, hihi. Jeg tror bare at jeg er en person som elsker at der sker noget hele tiden, og som elsker at have en masse bolde i luften! Desværre tror jeg også bare at jeg er en person der til tider tager hånd om mere end jeg måske lige har ressourcer til, men det hjælper jo bare at tage en dag ad gange. Eller gør det? Jeg ved det ikke, i just keep on living :D.
Men jeg kan afsløre at én af de ting jeg bla. har arbejdet med, er min allerførste makeup-tutorial som jeg har filmet hos min dejlige frisør Kongestolen. Jeg glæder mig HELT vildt til at den er færdig og klar til at blive lagt ud, så jeg endelig kan begynde at dele min kunnen og erfaring med det jeg elsker allermest at lave, sammen med jer! YAAAAAAY.
I kan abonnere på min youtube kanal allerede nu, lige HER
Min første tutorial bliver en forårs inspireret tutorial, med særligt fokus på denne Forever Nude palette fra BH Costemtics. Paletten koster 209kr og kan købes lige HER.

IMG_1198
IMG_1207

Jeg har en fridag i morgen, som skal bruges på selvforkælelse med min dejlige friøsr Christina <3. Jeg glæder mig helt vildt til at få forkælet lokkerne! Der skal ske noget nyt, det er jo ved at være sommer!

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANTI GOLD | SPAR 15% PÅ ALT