Upcoming tutorial - Forever Nude

MY HAIR IS READY FOR SPRING

I dag har været dagen hvor der skulle ske noget vild forandring med mit hår! – Det skulle virkelig blive forårs klart! Så jeg har tilbragt det meste af min dag i dag, hos min altid vidunderlige frisør Christina i Kongestolen. Og nej hvor bliver jeg bare gang på gang overrasket over Christinas talenter! Lady, you read my mind! Jeg var ude i en blond/caramel/kobber-farve i dag, og resultatet blev lige som jeg ønskede, og så lige så meget bedre. ELSKER det!

hair1

En helt anden ting er, at jeg tror at jeg er ved at danne mig et bygkorn i øjet. NOOOOOO, det må bare ikke ske!! Er der nogle af jer der har lyst til at se en makeup-tutorial med en med et sæbe-øje? i dont think so :D. Hvis i har nogle forebyggende råd eller noget, må i endelig godt sige til! Vågnede bare imorges, og så havde jeg bare helt vildt ondt på mit øjenlåg, nede ved rødderne.. Hvordan kan sådan noget bare ske over natten!? – tavligt.

…Husk at holde øje med bloggen, i løbet af denne uge laver jeg et indlæg om hvordan jeg holder mit hår sundt og får det til at vokse sit optimale<3..

LOVE M

12 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Hej piger. Det er jeg virkelig ked af at høre! Og har hørt den mange gange! Jeg har dog prøvet at ændre den indimellem og har også ændret skriftfarven til helt sort. Men jeg tager det ilde op igen, og prøver at få den ændret! Håber ikke i har opgivet bloggen<3 Tak, bedste hilsner<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Hej piger. Det er jeg virkelig ked af at høre! Og har hørt den mange gange! Jeg har dog prøvet at ændre den indimellem og har også ændret skriftfarven til helt sort. Men jeg tager det ilde op igen, og prøver at få den ændret! Håber ikke i har opgivet bloggen<3 Tak, bedste hilsner<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Tusind tak for rådene alle sammen<3 Jeg har fået noget salve på apoteket i dag, som jeg skal smørre med 4gange dagligt. Så håber virkelig det hjælper ;(. God weekend til jer piger! kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Tusind tak for rådene alle sammen<3 Jeg har fået noget salve på apoteket i dag, som jeg skal smørre med 4gange dagligt. Så håber virkelig det hjælper ;(. God weekend til jer piger! kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde Naja Rasmussen

  Hej Melanie. Uhh ja… Bygkorn er noget øv som både gør ondt og er grimt. MEN! – der findes en løsning. Hvis man giver bygkornet varme, vil det trække sig sammen og på den måde forsvinde hurtigere. Jeg plejer at tage en metal-tsk ned i en kop med kogende vand, når skeen er blevet varm, sætter du den op på bygkornet (Sæt først skeen på din kind, så du er sikker på, at den ikke er for varm). Gentag indtil du synes, at smerten er lindret. Gør dette 2-3 gange om dagen og husk, at nu hurtigere du begynder på dette, nu hurtigere forsvinder det. Håber at det snart bliver bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde Naja Rasmussen

  Hej Melanie. Uhh ja… Bygkorn er noget øv som både gør ondt og er grimt. MEN! – der findes en løsning. Hvis man giver bygkornet varme, vil det trække sig sammen og på den måde forsvinde hurtigere. Jeg plejer at tage en metal-tsk ned i en kop med kogende vand, når skeen er blevet varm, sætter du den op på bygkornet (Sæt først skeen på din kind, så du er sikker på, at den ikke er for varm). Gentag indtil du synes, at smerten er lindret. Gør dette 2-3 gange om dagen og husk, at nu hurtigere du begynder på dette, nu hurtigere forsvinder det. Håber at det snart bliver bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Super flot hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Super flot hår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Virkelig flot hår! Jeg havde en periode hvor jeg tit fik bygkorn og det der hjælper hos mig, er at rense det. Du kan købe saltvandsdråber på apoteket. Jeg gik en hel dag uden makeup og rensede hver 2.-3. time – det var væk næste dag! Håber det hjælper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Virkelig flot hår! Jeg havde en periode hvor jeg tit fik bygkorn og det der hjælper hos mig, er at rense det. Du kan købe saltvandsdråber på apoteket. Jeg gik en hel dag uden makeup og rensede hver 2.-3. time – det var væk næste dag! Håber det hjælper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Melanie, jeg synes din blog er virkelig flot, men dog er det er lidt der irriterer mig, det er skriften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Melanie, jeg synes din blog er virkelig flot, men dog er det er lidt der irriterer mig, det er skriften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcoming tutorial - Forever Nude