SILKY SKIN

PÅ SHOOT MED KONGESTOLEN

Som alle mine trofaste læsere nok allerede ved, laver jeg en del samarbejde med min frisør Kongestolen. Det glæder mig også HELT vildt at jeg snart, officielt, kan præsentere mig som en del af Kongestolen! Det bliver SÅ spændene og SÅ stort for mig, og jeg er så taknemmelig for at måtte få lov til at være en del af dem!?

mel1

I forbindelse med mit samarbejde med Kongestolen og deres nye hjemmeside, har vi i dag været på noget så friskt shoot! Det var helt vildt sjovt, men så sindssygt koldt! Den sommer vi troede allerede var her, er ligeså stille på vej væk igen :(. WHYYYY. Men jeg glæder mig til at vise alle billederne, her har i et lille sneak peak.

mel4
mel3

mel2
//Jumpsuit: Creme Fraiche//Chunky chain: Gina Tricot//Heels: Belle Women//

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILKY SKIN