GOODIEBOX APRIL | PINK SPRING

AWKWARD FRIDAY | TODAYS CHOIES

Godaften mine dejlige læsere!

I dag har jeg igen haft fri, og det har virkelig været dejligt og ikke mindst veltrængt! En af mine bedste veninder er flyttet til Østrig, så det er sjældent hun er i DK og at jeg ser hende! Buuuuh :'(. Men i dag var hun i kbh, og havde tid til at vi lige tog et cafe besøg! Ih det var så dejligt at se hende igen og jeg savner hende allerede. Når det nu er sagt skal i lige høre det pinligste der skete for mig på cafeen. Hun sidder der i forvejen med sin søster, så jeg går selvfølgelig hen og siger hej til dem begge. Så sidder der en herre på bordet lige ved siden af hos og jeg ved ikke rigtig hvad jeg tænkte, men jeg rækker ham herren her hånden og siger pænt hej og præsentere mig selv, hvorefter min veninde siger; Melanie vi er altså ikke sammen, det er bare en der sidder ved siden af. HAHA, hvor er det bare TYPISK mig! AWKWARD!! 😀

choies1

choies3

Jeg er helt vild med dette ‘nude’-outfit og især denne lækre cross top! Og jeg glæder mig helt vildt til at bære den til sommer med et par hvide skorts, eller en nude nederdel.
Toppen er fra choies.com og kan forhandles lige HER.
Ligenu er der påskeudsalg på Choies. Shop Choies lige HER

//Cross top: choies//Bukser: H&M//Heels: Jette Riis//

LOVE M

Instagram

6 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Kære Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Bjødstrup

  Super fedt outfit! Jeg sidder lige pt og overvejer at købe tøj fra choies. Betalte du told og moms? For så vidt jeg kan læse mig frem til, bliver det sendt fra Kina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Bjødstrup

  Super fedt outfit! Jeg sidder lige pt og overvejer at købe tøj fra choies. Betalte du told og moms? For så vidt jeg kan læse mig frem til, bliver det sendt fra Kina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Fedt outfit <3 Jeg kan jo se, du går op i kvalitet. Besøg evt. min Tictail, hvor der er HELT nyt tøj, men det kan du læse mere om derinde. Mærker som: Isabel Marant, Helmut Lang, Alexander Wang, By Malene Birger, Acne, YSL, Michael Kors, Stella McCartney osv. silverblonde.tictail.com Mvh. Claudia <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Fedt outfit <3 Jeg kan jo se, du går op i kvalitet. Besøg evt. min Tictail, hvor der er HELT nyt tøj, men det kan du læse mere om derinde. Mærker som: Isabel Marant, Helmut Lang, Alexander Wang, By Malene Birger, Acne, YSL, Michael Kors, Stella McCartney osv. silverblonde.tictail.com Mvh. Claudia <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX APRIL | PINK SPRING