PINK MAKEUP TROLLEY – YAY OR NAY?

…Ok, hvis i siger nay er det i hvert fald for sent. For nu har jeg bestilt den! Hihi. Men når jeg er ude på job som stylist, har jeg altid kæmpe problemer med at transportere min makeup, og det er jeg virkelig træt af + det er ikke spor sundt for min makeup! Derfor har jeg investeret i denne fantastik lækre pink croc makeup trolley, så jeg kan opbevare al min makeup deri og altid have det med mig. Og jeg synes den er SÅ flot! Først så tænkte jeg lidt om det ville blive lidt for meget at have den i pink, men så på den anden side er den jo bare SÅ meget mig og passer helt vildt godt til mit ‘logo'(som også er headeren på min blog), så den er jo perfekt! Jeg har givet godt 700kr med porto for den inde på ebay.co.uk. Ih jeg kan slet ikke vente til den kommer hjem og jeg skal køre rundt med den fine lille kuffert!

NO, LESS IS MORE – JUST, MORE IS MORE.
croc1
croc2
croc3

Jeg håber i får en dejlig fredag og en skøn weekend! I dag har jeg været ude og løbe med min dejlige kæreste, I TOP! Og det var ikke engang koldt. ÅRH hvor er vejret skønt!

LOVE M

4 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Årh får faktisk den ‘klage’ utrolig mange gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Årh får faktisk den ‘klage’ utrolig mange gange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Melanie. elsker at følge dig på din blog og instagram. men har en lille bøn til dig, og der er at ændre skrifttypen når du skriver noget på bloggen, det er meget svært a læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej Melanie. elsker at følge dig på din blog og instagram. men har en lille bøn til dig, og der er at ændre skrifttypen når du skriver noget på bloggen, det er meget svært a læse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTALATELY