GOODIEBOX | SOMMERSTÆNGER & FINE FØDDER

WITH BIG DREAMS COMES BIG HAIR

Godaften alle dejlige læsere.
Som nogle af jer nok kunne fornemme tidligere på instagram, havde jeg tidligere i dag gang i lidt af et afro-hår! Jeg går lige pt. med drømmen om at blive frisør og er derfor i gang med at lave min ansøgning, til at søge elevplads. Hertil, skal jeg lave en portfolio over forskellige looks – som jeg også vil dele med jer her på bloggen, og dette er et af dem. ENJOY?

RIKKE1
RIKKE2
RIKKE3
RIKKE5

Modellen er min smukke og skønneste veninde Rikke. Og håret er faktisk meget simpelt at lave, men tager dog en krig! Jeg brugte 2,5 time i dag. Men det blev det hele værd! Jeg deler håret op i etager og tager ganske lidt ned ad gangen, så tager jeg nogle mellem tynde totter og ruller glat rundt om en spisepind. Derefter tager jeg mit glattejern og holder det på håret rundt om spisepinden, og voíla! Husk også at toupere og bruge en effektiv hårspray! Det er virkelig et alfa omega for dette look. Jeg bruger min elskede touperingsbørste fra ghd og min open air hairspray fra Milk-Shake. Vidundermidler! De kan begge forhandles hos min frisør kongestolen.
TIPS: Hvis du ikke vil bruge penge på krøllejern, kan du finde evt tykkere pind og bruge samme fremgangsmåde. Jo større pind, jo større krøller.

MILKS

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX | SOMMERSTÆNGER & FINE FØDDER