SE HER! MIT PLASTISKMARERIDT | TV3 SØGER DELTAGERE

VITAMIN WELL – DRIVE

Jeg er så heldig at have fået en pakke ind af døren med nogle smagsprøver på den nye Vitamin Well – DRIVE. Den nye DRIVE er med sin smag af pære og ingefær, fantastisk forfriskende! – og dette er bogstaveligt talt, da den også indeholder et skarpt skud koffein! Oh yes! Så drop din redbull, eller kaffe(okay, kaffe kan jeg ikke undvære), men erstat evt. med den nye Vitamin Well DRIVE og modtag også dine daglige D+B vitaminer! Mums.

IMG_2389

Jeg har altid selv været kæmpe fan af de lækre drikke fra Vitamin Well, all the way from the beginnig! Min yndlings den gule, Defence som er med smag af citrus/hylde og som indeholder vitamin C/E og grøn te. Men må indrømme at jeg også er blevet helt vild med denne nye, DRIVE. GLÆD JER, til at smage den! <3, jeg synes at smagen godt kan minde lidt om grøn sodavand, and i like!

DRIVE
Sponseret indlæg

LOVE M

2 kommentarer

  • how often can you give plasma

    Undeniably consider that that you said. Your favourite reason seemed to be at the net the simplest thing to take note of. I say to you, I certainly get irked at the same time as people consider worries that they just do not recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the entire thing without having side-effects , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • how often can you give plasma

    Undeniably consider that that you said. Your favourite reason seemed to be at the net the simplest thing to take note of. I say to you, I certainly get irked at the same time as people consider worries that they just do not recognise about. You controlled to hit the nail upon the highest as neatly as defined out the entire thing without having side-effects , other folks can take a signal. Will likely be back to get more. Thank you

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE HER! MIT PLASTISKMARERIDT | TV3 SØGER DELTAGERE