GIRLS + NEW PIECES OF CANDY

FLAWLESS SKIN TIPS | DAILY ROUTINE

Mange af jer har spurgt ind til hvad jeg gør for at have så flot en hud, og tro mig! Jeg har nøjagtig samme problemer som jer. Indimellem kan min hud godt være rigtig pæn, men ligeså snart jeg spiser forkert, går den bananas. Derudover har jeg faktisk altid haft mange problemer med min hud, og da jeg var teenager var den rigtig slem. Der havde jeg små bumser i hele panden. De er dog heldigvis forsvundet med årene! Men jeg ved at man kan få nogle receptpligtige piller, som er meget behjælpelige hvis man lider af meget uren hud.

IMG_2414
Jeg bruger selv disse produkter fra La Roche Posay, som til en rigtig fornuftig pris(kan købes på apoteket). Den her serie er særligt god til min hud, da den er meget fedtet med også meget sensitiv. Derudover har jeg også ret grove porer, som denne creme er virkelig god til næsten at få til at forsvinde! Derudover er jeg også helt vild med min fugtmaske fra Origins ‘Intensive Drink Up Mask’, som jeg nogle gange erstatter med min ansigtscreme fra La Roche Posay, inden jeg skal i seng.

Men for at få en smuk hud, må vi altså holde fast i at skønhed kommer indefra, for din hud reagere meget hurtigt på hvad du putter i kroppen. Selvfølgelig mere på nogen end andre.
Men her er også nogle andre tips til hvad du kan gøre:

– Rens din hud morgen og aften med en renseserie der passer din hudtype.

– Sørg for når du påfører din skintonic, ikke at tvære vatrondellen flere gange rundt i ansigtet, men kør den kun engang over det hele. Så undgår du at tvære det sidste snavs rundt, men fjerne det istedet.

– Læg en form for dybderensende ansigtsmaske 1 gang om ugen – hver 14 dag (alt efter behov).

– Scrub dine dødehudseller af med en ansigtsscrub en gang om ugen.

– Sørg altid for at bære solcreme i solen, så du undgår rynker.

– Vær altid ‘ren’omkring dit ansigt. Dvs. tør altid ansigtet i et rent håndklæde, skift dit pudebetræk jævnligt, hav altid rene fingre omkring dit ansigt, sørg for at rense dine makeupbørster jævnligt.

– Fugt fugt fugt, sørg for at give dit ansigt masser af fugt, så din hud altid ser frisk og fugtboostet ud. (årsagen til urenheder kan også være for lidt fugt).

– Hvis du vil være lidt ekstra god ved din hud, kan du besøge en kosmetolog en gang hver 1-2 måned og få dig en lækker ansigtsbehandling. Jeg kan varmt anbefale en kemisk ansigtspeeling fra HH klinikken, til 495,-. Du kan booke en tid eller læse om behandlingen og deres produkter lige HER

OriginsDrinkUpIntensive14

Det skal lige tilføjes til sidst, at jeg ikke skal sidde og være hellig for jeg gør ikke ALT det her selv. Jeg renser min hud morgen og aften, men de fleste af de andre ting tror jeg går lidt i forglemmelse :D. Men det er bare nogle tips til dig der ønsker en smuk hud. Der er heller ikke nogen af os der har en fejlfri hud (okay måske min storesøster, JEALOUS!), MEN man kan altså også klare resten med en god foundation som passer din hudtype og eksempelvis en primer som passer til din hud.

LOVE M

2 kommentarer

  • Juvalift Skin

    Thank you, I’ve recently been looking for info approximately this topic for a while and yours is the best I’ve came upon till now. However, what about the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juvalift Skin

    Thank you, I’ve recently been looking for info approximately this topic for a while and yours is the best I’ve came upon till now. However, what about the bottom line? Are you sure in regards to the supply?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS + NEW PIECES OF CANDY