LIKE A FERI-TALE

CHANGE YOUR HAIRCOLOR IN 5 MINUTES

Jeg har fornyeligt leget lidt med denne nye ‘hårfarve’ fra Milk-Shake. Den fungere lidt som en skylle-hårfarve kombineret med Conditioner. Det lækre ved de her produkter er også at de findes i tonsvis af forskellige farve, så kan man altid eksperimentere indimellem uden at farven bliver permanent(tror dog godt at håret kan beholde lidt af skræret) og uden dit hår bliver skadet.

10371526_10203258779245882_6336890163248681870_n

Jeg valgte farven copper, og fik en copper hårfarve som faktisk var vildt lækker. Elsker det rødlige skær i hår, og caramel farver<3

image

Alt du skal gøre er at påføre produktet i vådt hår, bare giv den gas! Og så lad farven sidde i 5-20min alt efter hvor meget du ønsker den skal farve. Jeg lod selv mit sidde i 20min, da jeg ikke fik det optimale ud af det ellers.

Den kan forhandles hos min skønne frisør Kongestolen

God luck girls??

6 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Kære Malene. Den kan forhandles hos min frisør, Kongestolen i KBH. KNUS<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Malene. Den kan forhandles hos min frisør, Kongestolen i KBH. KNUS<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  har du et link til hvor man kan få dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  har du et link til hvor man kan få dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beeeauty

  Hvad hedder produktet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • beeeauty

  Hvad hedder produktet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIKE A FERI-TALE