B-DAY IN THE SUN

DEPEND LASHES HAUL & GIVEAWAY

Jeg har netop modtaget denne pakke fra Depend Cosmetic, med tonsvis af lækre vipper i! Jeg elsker vipper, da de altid kan få det bedst mulige ud af dine øjne! Personligt bruger jeg dem ikke selv til hverdag, men går næsten aldrig i byen uden. Det gør sig bare så meget bedre på billeder, film, etc. Huge fan! Men dermed sagt, er jeg heller ikke til at det ser alt for unaturligt ud, det må gerne stadig se ‘ægte’ ud.

DEPEND1

Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de her enkelt/buket vipper. Dem behøver man heller ikke placere på alle vipperne, men måske bare på lidt af dem i yderst øjenkrog.

DEPEND2

Jeg er også helt vild med disse, som går ind og bliver sådan lidt længere ud mod yderste øjenkrogen, på en måde samme effekt som de andre. Har aldrig prøvet dem her, men glæder mig vildt til at prøve dem!!

DEPEND3

DEPEND GIVEAWAY

10329279_10203262996991323_130745469497799621_n

Deltag i konkurrencen om en lækker Depend-Goodiebag. Så kan du starte din Depend-samling.
Deltag i konkurrencen HER

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B-DAY IN THE SUN