VIND EN MAKEOVER MED VERO MODA | FRISØR KONGESTOLEN & ITSMEMELANIEDK

DREAMIN ABOUT ELF-ACADEMY

Som noget helt nyt, åbner ELF Cosmetics deres først makeup academy i Danmark! Og jeg DRØMMER literaly om det!! – Nu har jeg dog planer om at skal starte på Frisør uddannelsen, men efter det kunne jeg VIRKELIG godt tænke mig at start på ELF-Academiet!! Det der er så godt ved elf-academy istedet for andre makeup-artist uddannelser er, at du kommer til at lære hele pakken. Altså alt fra makeup – fuld styling – hvordan det er at være på photoshoots, så du er klar til at kaste dig ud i den fantastiske makeup-artist verden!

udd-blog

OM ELF-ACADEMY:

Bliv uddannet af lead makeup artister og hår stylister fra 2 af tidens største brands. e.l.f. har indgået partnerskab med ghd, der med sine stjernevante gæsteundervisere giver dig ‘the inside scoop’ på de nyeste hårstyling teknikker anvendt i modeverdenen og Hollywood.
Er du til stjernestøv, mode og beauty kan Makeup Artist uddannelsen på e.l.f. Academy, give dig et forspring i jagten på drømmejobbet, eller booste din nuværende karriere med nye kompetencer.
På 8 intensive uger, oplæres du af e.l.f. Cosmetics dygtige makeup artister i alt lige fra ansigtsanatomi, hårstyling og hverdagsmakeup, til tidstypiske looks, high fashion og Hollywood glam! Der kommer også spændende gæstelærere fra skønhedsbranchen, så du altid er får lært det nyeste nye!
Inkluderer:
Komplet Professionelt Makeup kit (70+ dele værdi 3.500,-)
Spritny tablet pc som du må beholde (med vores fantastiske undervisningsmateriale).
12 måneders adgang til vores onlineunivers ?Academy Backstage Basis? (for e.l.f. Academy Elever)
Pris 39.995,-
Se lektionerne du bliver undervist i her: HER. Undervisningen finder sted i luksuriøse lokaler i København.
Bliv en del af e.l.f. universet! HER
Snus til drømmen! Gratis Workshop hvis du gerne vil være Makeup Artist: HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN MAKEOVER MED VERO MODA | FRISØR KONGESTOLEN & ITSMEMELANIEDK