TODAY'S

VIND EN MAKEOVER MED VERO MODA | FRISØR KONGESTOLEN & ITSMEMELANIEDK

D.26/5 vil der blive udloddet 3 vindere, som vil blive hevet med til en fantastisk aften D.30/5 og være den heldige vinder af en MAKEOVER

Makeoveren består i at du vil få lagt en lækker makeup af itsmemelanie.dk og få sat håret af Christina fra frisør kongestolen, dertil vil de smukke og søde piger i Vero Moda finde outfit, som passer til lige dig! ??

PicMonkey Collage

Hvis du er interesseret i dette, så like Vero Moda Nørrebro bycenter HER og skriv en kommentar til deres makeover opslag hvorfor lige netop DU skal vinde denne makeover.

GOOD LUCK LADIES! GLÆDER MIG TIL AT SE JER!

LOVE M

6 kommentarer

 • car care products manufacturers

  are the high quality on-site auto repair services you can schedule by calling a mobile mechanic. There are four evils that you meet each time you take to the road and each can negatively impact the outward structure of your vehicle. The air filter cleans the air that your engine uses to burn fuel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • car care products manufacturers

  are the high quality on-site auto repair services you can schedule by calling a mobile mechanic. There are four evils that you meet each time you take to the road and each can negatively impact the outward structure of your vehicle. The air filter cleans the air that your engine uses to burn fuel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleanore

  We look at what others are doing and think it is what we should be doing. Winning is obviously the name of the game in big-time college football, but Saban and his teams focus on the process. If you want to take it slow and focus only on a part of your body during strength training, that specific part should be your core. Oftentimes people are after the next greatest thing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleanore

  We look at what others are doing and think it is what we should be doing. Winning is obviously the name of the game in big-time college football, but Saban and his teams focus on the process. If you want to take it slow and focus only on a part of your body during strength training, that specific part should be your core. Oftentimes people are after the next greatest thing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • evolve fitness

  Hi there, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing facts, that’s truly good, keep up writing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • evolve fitness

  Hi there, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing facts, that’s truly good, keep up writing.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S