HEALTHY SNACK

BRAIDED BALLERINA BUN MAKEOVER

Som et 2look til min portfolio, har jeg valgt at lave denne smukke braided ballerina bun! Jeg har lavet den på min frisørs VIDUNDER datter!! I would kill for those eyes. Tak for hjælpen min pige! <3

CAUSE1

CAUSE2

CAUSE3

HUSK AT DU STADIG KAN VINDE BILETTER TIL DANISH DEJAY AWARDS HER
HUSK AT DU STADIG KAN VINDE EN MAKEOVER MED VEROMODA, KONGESTOLEN OG JEG HER

LOVE M

2 kommentarer

  • Itsmemelaniedk

    Kære Tina. Tusind tak!<3 Ja tror det er lidt kompliceret at lave selv, men har bare lavet en fransk fletning fra nakken og så har jeg fæstnet den på 'toppen', så har jeg lavet en knold udover i en donut. KNUS<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Itsmemelaniedk

    Kære Tina. Tusind tak!<3 Ja tror det er lidt kompliceret at lave selv, men har bare lavet en fransk fletning fra nakken og så har jeg fæstnet den på 'toppen', så har jeg lavet en knold udover i en donut. KNUS<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEALTHY SNACK