ALL COLOR EVERYTHING PALETTES

MÅNEDENS KØB

Mit bedste køb denne måned har været min lækre tynde dunjakke som jeg har købt i Magasin. Hvad der gør den til et ENDNU bedre køb er, at den kun kostede 325!! IN LOVE!

JAKKE
IMG_2940

LOVE M

4 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Kære Nicoline, Tusind tak for de søde ord! Jeg ved faktisk ikke hvad modellen hedder :/. Men man kan også få den i lang model. Jeg købte den i magasin i Fields. KNUS <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Nicoline, Tusind tak for de søde ord! Jeg ved faktisk ikke hvad modellen hedder :/. Men man kan også få den i lang model. Jeg købte den i magasin i Fields. KNUS <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Den er virkelig også lækker. Vil du røbe navnet på den eller model? Jeg søger nemlig en lignende og kan ikke finde din jakke på magasins hjemmeside. Tak for en inspirerende blog, er en trofast følger af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Den er virkelig også lækker. Vil du røbe navnet på den eller model? Jeg søger nemlig en lignende og kan ikke finde din jakke på magasins hjemmeside. Tak for en inspirerende blog, er en trofast følger af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL COLOR EVERYTHING PALETTES