SØGER PROFESSIONEL FOTOGRAF

VERO MODA NØRREBRO BYCENTER | EVENT RESULTS

Som i nok kan huske, blev der afholdt en konkurrence herinde på bloggen omkring at i kunne vinde en makeover med Vero Moda Nørrebro bycenter og jeg. Aftenen var en REN success og fuld af glade kunder og god musik! Jeg har glædet mig vildt til at vise de tre vindere af makeoveren og deres resultater. Here you go <3

1

2

3

Milk-Shake ‘gæstede’ også butikken med nogle lækre præmier, til nogle kunder som blev MEGET glade! Jeg glæder mig vildt til at kunne være med til at slå dørene op til endnu en af disse aftener og byde jer alle velkommen. TUSIND tak til jer der kiggede forbi og gjorde aften FANTASTISK!!

vm1

vm2

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER PROFESSIONEL FOTOGRAF