VERO MODA NØRREBRO BYCENTER | EVENT RESULTS

DANISH DEJAY AWARDS 2014

Med kun 2,5 timers søvn i nat, har/er jeg HELT smadret i dag og har ligget og sovet næsten hele min aften væk på sofaen, what at blast Jacob have had! – Men jeg havde en fantastisk hyggelig aften med mine dejligste piger i går aftes til Danish Dejay Awards 2014. Det er så sjældent efterhånden, at vi sådan næsten alle sammen har tid til at tage ud sammen da vi alle har så travlt med vores eget lige pt. øv. Men så er sådanne aftener som i går også bare endnu dejligere!!

Julie(sagt med jydsk accent), er kommet helt herover fra Århus, så vi var så heldige at få lov til at overnatte inde på den siindssygt lækre design hotel ‘The Square’. Det har den mest perfekte lokation ever, lige ved Rådhuspladsen! – Skønt ikke at have så langt hjem fra byen & så at kunne få lov til at sove i de omgivelser!
bed
bath

AFTENENS OUTFIT ER FRA SODA NØRREBRO BYCENTER. Der er kun meget få af denne jumpsuit tilbage. So hurry ladies.
details
soda
julie1
julie2

LOVE M

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERO MODA NØRREBRO BYCENTER | EVENT RESULTS