DANISH DEJAY AWARDS 2014

DEPEND MINILACK SUMMER

Jeg har netop modtaget en pakke med de nye MINILACK fra Depend Cosmetics. Sommerens farveskala byder på forskellige nuancer af pudrede pasteller, som bevæger sig over i rosa og blå toner. Bland de forskellige farver i små mønstre og bløde former, da disse gør sig godt sammen! Jeg er sommer forelsket?

depend1

YOU ALWAYS GOT A FAVORITE

depend4
depend5depend3

Beklager min lille scratch på min ene negl. Men jeg er SÅ utålmodig!

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH DEJAY AWARDS 2014