CHOIES MUSTHAVE-BIKINI GIVEAWAY

NEW IN – DANIEL WELLINGTON WATCH

IMG_0872.JPG

Så har jeg fået mit nye ur fra Daniel Wellington! Det var virkelig bare love at first sight! Jeg er helt vildt med enkle, tidsløse, feminine design som går godt til stort se alt!

Jeg har faktisk aldrig været den store ur bærer, men det vil jeg blive! Mit fantastiske smukke ur er købt hos CHANTI.dk. Jeg har blogget om CHANTI før, og gør det gerne igen da jeg elsker deres hjemmeside! CHANTI er danmarks største online smykkeforhandler, hvor du bla. Altid får fri fragt ved køb af smykker for over 500 og altid har 30dages fortrydelsesret. Jeg elsker også CHANTI for deres enormt hurtige levering og deres altid så fine og ikke mindst professionelle indpakninger. Jeg bestilte mit ur igår og havde det idag, love it!

IMG_0923.JPG

IMG_0924.JPG

Du spare altid penge hos CHANTI! Du kan se deres store udvalg af dame ure HER
Find alle Daniel Wellington ure HER.
Følg også med i alle deres nyheder på facebook, find dem HER

LOVE M

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHOIES MUSTHAVE-BIKINI GIVEAWAY