WEEKLY DEAL

LETS TALK ABOUT BRUSHES

Når man er sådan en kæmpe makeup entusiast som jeg, er pensler virkelig en ting man ikke kan få nok af!! Jeg bruger rigtig mange forskellige pensler hver gang jeg lægger min makeup, især på øjnene! Og en af de aller vigtigste ting for at opnå en super flot makeup, er gode pensler!!

IMG_1029.JPG

Mit nuværende all-time favorite yndlings mærke til pensler ligenu, er Sigma, og det har det egentlig været længe. Sigma er et amerikansk mærke som siden 2013, har bestræbt sig på at lave ‘billige’ pensler i fantastisk kvalitet. Og det må man sige at de gør!!

IMG_1030.JPG

IMG_1031.JPG

Jeg shopper altid mine Sigma pensler hos min danske yndlings hjemmeside; Makeup-Online, som også er forhandler af en del andre af mine favorit mærker som Sleek, Real Techniques, BH Cosmetics og Wet’n’wild.

Tjek også min mini penselguide HER (skal nok komme med en opdateret version snart)

LOVE M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY DEAL