THE BISQUIT LACE BLOUSE

JUST ORDERED

Jeg har lige bestilt en hel del ting inde fra en af mine yndlings hjemmesider, Choies.com, så jeg kan være klar til alle de kommende begivenheder i september. Og jeg glæder mig helt vildt til at modtage det, så tænkte derfor også lige at jeg ville dele de kommende varer med jer!?

choies

//1: Beige coat HER//2: Black studs cuffs HER//3: Orange cut out jumpsuit HER//4: White pencil skirt HER//5: Roll neck crop top HER//6: Gray bodycon dress HER//

Jeg får tit spørgsmål ang. Told fra denne side. Jeg tror godt det kan forekomme hvis man bestiller meget hjem på en gang. Man kan selvfølgelig også bare være uheldig. Jeg har dog modtaget en del pakker derfra, og har aldrig oplevet at skulle betale told.

LOVE M

8 kommentarer

 • Itsmemelaniedk

  Man kan jo godt være super uheldig. Tror bare at man skal lade være med at bestille for meget ad gangen. Jeg har aldrig oplevet at skulle betale told fra choies, og har fået tøj derfra en del gange efterhånden. kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Man kan jo godt være super uheldig. Tror bare at man skal lade være med at bestille for meget ad gangen. Jeg har aldrig oplevet at skulle betale told fra choies, og har fået tøj derfra en del gange efterhånden. kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Betaler du told for dine varer du bestiller hos Choies? Og hva’ strørrelse har du bestilt frakken i? Den er super fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Betaler du told for dine varer du bestiller hos Choies? Og hva’ strørrelse har du bestilt frakken i? Den er super fed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Mia. Det er faktisk lidt svært at svare på. For jeg synes at det meste er normalt, men så er få ting ret små i str.. Men ja.. håber det var svar nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Mia. Det er faktisk lidt svært at svare på. For jeg synes at det meste er normalt, men så er få ting ret små i str.. Men ja.. håber det var svar nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BISQUIT LACE BLOUSE