JUST ORDERED

MELANIE, HVILKET PROGRAM BRUGER DU TIL AT REDIGERE DINE BILLEDER MED?

Jeg har fået en helt vild stor efterspørgsel her på det sidste, omkring hvilke programmer jeg bruger til at redigere mine billeder. Det er også ganske forståeligt da disse programmer er fantastiske og ikke mindst stærkt vanedannende! Man ville jo nærmest ønske at man var født MED filter!! – men så ville al charmen selvfølgelig også forsvinde..
Anyways, så er det ene program jeg bruger VSCOcam(kan hentes gratis i app store), som giver fantastiske farvenuancer til ens billeder! Im deeply in love.

IMG_1311.JPG

IMG_1160.PNG

Et andet program som jeg også er blevet helt vild med er det der hedder perfect365(kan også hentes gratis i app store). Dette program giver denne silkeglatte, jævne hud(som ingen desværre er født med), men som bare gør billedet SÅ fint! Dette bruger jeg også indimellem til mine ‘makeup’ billeder, da jeg oftest synes at makeuppen bliver anderledes på billeder iforhold til i virkeligheden. Dette program bliver også brugt af mange af de store, kendte makeup eksperter på IG, til feks pictorials.

IMG_1312.JPG

IMG_1159.JPG

So go get’em girls!??

signatur

10 kommentarer

 • Sima

  Melanie hvor er din beige brune blonde bluse fra? Så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sima

  Melanie hvor er din beige brune blonde bluse fra? Så fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Caroline! Jeg smider et indlæg op på bloggen imorgen<3 har nemlig haft rigtig stor efterspørgsel på denne! Men ja, er bare blevet helt forelsket i disse mørke farver!! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  Kære Caroline! Jeg smider et indlæg op på bloggen imorgen<3 har nemlig haft rigtig stor efterspørgsel på denne! Men ja, er bare blevet helt forelsket i disse mørke farver!! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  uha, så ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Itsmemelaniedk

  uha, så ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Melanie, jeg har problemer med at finde det der program VSCOcam på appstore?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Melanie, jeg har problemer med at finde det der program VSCOcam på appstore?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Melanie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED