MELANIE, HVILKET PROGRAM BRUGER DU TIL AT REDIGERE DINE BILLEDER MED?

ASK ME ANYTHING

IMG_1296.JPG

Efter at have lavet en lille efterspørgsel på min IG (itsmemelaniedk), har jeg fundet ud af at overraskende mange af mine vidunderlige læsere, godt kunne tænke sig at lære mig bedre at kende. Og så tænker jeg bare.. Hmm.. Hvad skal jeg skrive om mig selv? Hvor skal jeg starte? – så derfor er jeg nået frem til at det er langt nemmere for alle parter, hvis I spørger mig om lige præcis hvad i gerne vil vide om mig?? A lot easier!
Imorgen vil jeg lave et opfølgende indlæg, hvor i vil få alle jeres svar!

IMG_1323.PNG

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MELANIE, HVILKET PROGRAM BRUGER DU TIL AT REDIGERE DINE BILLEDER MED?