MY VERY DEEP ANSWERS

TRREAT BY GOODIEBOX

Trreat by GOODIEBOX kan bedst beskrives som en form for Interflora for beauty.??

HANDBAG ESSENTIALS

IMG_1366.JPG

Lækre produkter:

Trreat er lækre beauty-produkter. Særligt udvalgt af GOODIEBOX’ fantastiske beautyredaktion og tilpasset særlige temaer, pakket i en lækker boks og sendt direkte til en, som du mener fortjener det. Prisen er fra 229 til 239 og værdien af produkterne i boksene er mere end 500 kr. Det er simpelt. Enkelt. Visner ikke. Smelter ikke??

SELVFORKÆLELSE

IMG_1365.JPG

Ikke et abonnement

I modsætning til den originale GOODIEBOX, så er Trreat by GOODIEBOX ikke et abonnement, men en gave sendt til en, som du mener fortjener lidt forkælelse og omtanke.

Hvordan køber man en Trreat boks?

Man køber boksen ved at gå ind på www.trreat.dk. Her skal du blot vælge box, indtaste oplysninger samt skrive en personlig hilsen til modtageren af boxen. Nemt og enkelt.

Jeg elsker virkelig GOODIEBOX for at have fundet på dette koncept!! Synes virkelig det er en fantastisk idé og ikke mindst nogle sindssygt lækre produkter de smider i pakkerne! Jeg synes oftest godt at lignende koncepter om ‘Interflora’ kan være lidt kedelige og en anelse ‘old-school’. Og så er der altså også bare noget langt bedre ved at få en pakke med en masse lækre produkter hvis man er mut, end en buket blomster og chokolade. Blomsterne visner alligevel og vi bliver fede af chokoladen, og så får vi det bare endnu værre :D. Vil helt klart foretrække at sende en TRREAThvis jeg havde en veninde som havde brug for lidt opmuntring, eller bare så hun vidste at jeg tænkte på hende??

Send din TRREAT BY GOODIEBOX nu.

IMG_1323.PNG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY VERY DEEP ANSWERS